Musiikki

Tiedote

SUNRISE AVENUELLE STADIONKONSERTTI

Sunrise Avenue tarjoaa taas harvinaista herkkua suomalaisille faneilleen.

Katso tarjolla olevat liput

SUNRISE AVENUELLE STADIONKONSERTTI KESÄKUUSSA HELSINGISSÄ

Keväällä loppuunmyydylle Hartwall Arenalle esiintynyt Sunrise Avenue nähdään ensi kesänä stadionilla, Helsingin Telia 5G Areenalla lauantaina 15. kesäkuuta. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy keskiviikkona 28. marraskuuta.

Samu Haberin luotsaama Sunrise Avenue on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä yhtyeistä. Yhtyeen albumeita on myyty maailmanlaajuisesti yli 2,5 miljoonaa kappaletta. Erityisesti Keski-Euroopassa suuressa suosiossa oleva Sunrise Avenue tunnetaan parhaiten hiteistään ”Hollywood Hills”, “I Help You Hate Me”, ”Heartbreak Century”, ”Lifesaver”, ”Forever Yours” ja ”Fairytale Gone Bad”. Yhtyeen viime vuoden lokakuussa julkaistu albumi ”Heatbreak Century” meni suoraan Saksan albumilistan ykköseksi ja levy on myynyt siellä lähes platinaa. Albumin julkaisun myötä kokoonpano lähti kattavalle Euroopan-kiertueelle, josta myös suomalainen yleisö sai nauttia loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla viime maaliskuussa.

Harvemmin Suomessa esiintyvän Sunrise Avenuen suomalaisille faneille tarjotaan ensi kesänä herkkua kun yhtye nähdään Töölössä sijaitsevan Telia 5G Areenalla, ulkoilmakonsertissa oikeuksiin pääsevän, mittavan tuotannon kera.

Viime kesän loppuunmyyty stadionkeikka Seinäjoella oli yksi kesän ehdottomista kohokohdista ja pakkohan meidän on tuoda sama sirkus ensi kesänä Helsinkiin. Keikkailu Suomessa on nykyään niin siistiä, että voitaisiin periaatteessa soittaa täällä vaikka joka viikko, mutta on ihanaa, että saatiin nyt ainakin yksi kunnon keikka Suomeenkin ensi kesäksi”, kertoo Sunrise Avenuen johtotähti Samu Haber.

Sunrise Avenue - Hollywood Hills (official)

KONSERTTI:

Sunrise Avenue

La 15.6.2019 Telia 5G Areena, Helsinki

Ovet klo 17

LIPUT:

Myyntiin ke 28.11. klo 9 –> Osta liput TÄSTÄ

Palvelumaksuineen alkaen 49,50 / 59,50 / 69,50 / 79,50 euroa.

Myynnissä myös VIP-paketteja

Sunrise Avenue