Teatteri ja Taide

Sirkus Finlandia – Viihdettä koko perheelle

Viihdettä koko perheelle

Sirkus Finlandia starttasi tämän vuoden kiertueensa huhtikuussa Tammisaaresta. Kiertue jatkuu marraskuun alkuun asti ympäri Suomen. Sirkus Finlandia on vuonna 1976 perustettu suomalainen sirkus. Vuodesta toiseen se kerää katsomot täyteen yleisöä ja tarjoaa upeaa viihdettä kaikille.

– Tarjoamme viihdettä nimenomaan koko perheelle. Ohjelmaa on niin aikuisille kuin lapsille. Ja meidän tarjoama viihde on sellaista, joka ei loukkaa ketään, Maria Jernström Sirkus Finlandiasta kertoo.

 Koko perheelle sopiva ohjelma sisältää tänäkin vuonna taikuutta, akrobatiaa sekä huikeita temppuja. Kiertueen artistit on koottu kansainvälisistä ja maailmalla palkituista artisteista sekä muutamista kotimaisista tähdistä.

 Mukana kiertämässä on noin yli 80 eri alan ammattilaista, jotka pitävät huolen siitä, että näytökset sujuvat ongelmitta, eläimet voivat hyvin ja 50 ajoneuvoyhdistelmää liikkuvat ongelmitta.

Tämän vuoden kaksituntinen näytös kietoo katsojat uuteen ja upeaan esitykseen, jonka voi kokea jokaisella aistillaan. Ukrainalainen 9-henkinen orkesteri takaa jo oman elämyksensä katsojille elävän musiikin voimin.

Eläinten kanssa estradilla temppuilevat Gabi Donnert sekä Andrejs Fjodorovs. Donnert tuo perheineen Finlandian maneesille upeat sirkushevosensa ja Fjodorovs puolestaan 30 lintuaan, joista vanhin on eläkeiän jo ylittänyt 16-vuotias Olga-kyyhky.

Naurun takaavat trampoliiniakrobaatti Costin sekä jo viime vuonna tutuksi tullut klovni Totti Alexis. Vastapainoa nauruhermoille tuo tänä vuonna elävä tykinkuula Robin Valencia.

Kotimainen sirkusartisti Heidi Mary tarjoaa ennennäkemättömän yhdistelmän rullaluistelua ja ilma-akrobatiaa. The Catastrof Brothers saa sen sijaan katsojat ihmettelemään, kuinka moni asia voi näytöksessä mennä pieleen. Näytöksen juontaa tänä vuonna Professori Bluffo.

– Tämän vuoden kattausta voisi kuvailla hieman enemmän sellaiseksi komediapitoiseksi kuin esimerkiksi viime vuonna. Toki mukana on edelleen myös paljon akrobatiaa ja erilaisia temppuja, Jernström kertoo.

 Sirkus Finlandia Helsingissä 26.9. alkaen. Varmista paikkasi hankkimalla liput ennakkoon

Sirkus Finlandia mainos 2014