Uutiset

Ticketmaster Awards 2024 – voittajat selvillä

Palasimme yhdessä yleisön kanssa hetkeksi ajassa taaksepäin vuoteen 2023. Vuosi oli täynnä upeita tapahtumahetkiä, nousukiitäviä artisteja ja unohtumattomia esityksiä.

Yleisö sai äänestää valmiiksi valituilta shortlisteiltä mielestään parhaita artisteja ja tapahtumahetkiä. Ääniä kertyi reippaasti yli 4 000. Äänet on nyt laskettu ja Ticketmaster Awards 2024 -tittelit ovat selvillä!

Järjestimme äänestäneiden kesken myös lahjakorttiarvonnan, jossa arvoimme 3 kpl 100 € Ticketmaster Suomen lahjakortteja. Arvonnan voittajat ovat Sari P., Mandi K. ja Sirkka K. Olemme erikseen yhteydessä voittajiin sähköpostitse.

Ticketmaster Awards 2024 – voittajat

Rumpujen pärinää, kiitos! Äänet on laskettu ja Ticketmaster Awards -voittajat ovat selvillä.


Vuoden paras kotimainen artisti

käärijä

Vuoden parhaan kotimaisen artistin tittelin vei kiistatta Käärijä. Käärijä villitsi suomalaiset sekä koko Euroopan Cha Cha Challa ja synnytti ilmiön, jossa pappishenkilötkin heittäytyivät tanssimaan ja vihreästä tuli uusi musta. Onnittelemme lämpimästi Käärijää!

Vuoden paras keikka

Samu Haberin maaliskuun 2023 veto ”kotihallilla” Helsingin Jäähallilla oli Vuoden paras keikka. Entinen Sunrise Avenue -solisti on ottanut tiukan nousukiidon soolouransa alkumetreistä lähtien ja on saanut fanit liikkeelle koko Euroopassa. Onnittelemme lämpimästi Samu Haberia!

Vuoden paras festivaali

Vuoden parhaan festivaalin kruunun vei Pori Jazz. Legendaarinen vuodesta 1966 asti järjestetty festivaali on kansainvälisestikin arvostettu ja hurmaa vuosi toisensa jälkeen kiinnostavalla jazz-ohjelmistollaan, kansainvälisillä artistikiinnityksillään ja ainutlaatuisella tunnelmallaan. Onnittelemme lämpimästä Pori Jazzia!

Vuoden paras klassinen konsertti

Vuoden paras klassinen konsertti -pokaali menee Oulun Musiikkijuhlien Samuli Edelmann & Oulu Sinfonia – Vaiheet -konsertille.  Kulttimaineen saavuttanut Edelmannin vuoden 1997 albumi Vaiheet heräsi eloon maaliskuussa 2023 yhdessä Oulu Sinfonian kanssa esitettynä. Onnittelemme lämpimästi Samuli Edelmannia, Oulu Sinfoniaa ja Oulun Musiikkijuhlia!

Vuoden paras teatteri ja show

mamma mia

Vuoden paras teatteri ja show -titteli kruunataan selvin äänin Kaivopuistossa nähdylle Mamma Mia! -musikaalille. Alkuperäinen West End -musikaali hurmasi yleisöt Helsingin Kaivopuistossa kesällä 2023, ja esityksestä ja ABBAn taiasta nautittiin täysin siemauksin. Onnittelemme lämpimästi Mamma Mia! -musikaalia!


Onnittelemme kaikkia Ticketmaster Awards 2024 -voittajia! Odotamme innolla jälleen uutta vuotta täynnä unohtumattomia elämyksiä ja tapahtumahetkiä.

Lue lisää tapahtumauutisia.