Urheilu

Koponen aiheuttaa ihmetystä Venäjällä

Petteri Koponen on hämmästyttänyt aiemmin vain koripallotaidoillaan, mutta marraskuun aikana Venäjällä on myös muuta ihmeteltävää. Himki BK:n ja Susijengin tähtipelaaja on nimittäin mukana Movemberissa.

Ihmetystä tämä Moskovassa aiheuttaa. Nimittäin Movember ja sen seurauksena nenän alle kasvavat viikset. Joillakin paikallisilla on toki viikset ihan luonnostaan, mutta muuten Movember ei täällä näy. Viime kaudella pelanneet tietävät mitä teen mutta uudet kaverit ovat vähän ihmeissään. Olen yrittänyt houkutella jätkiä mukaan, mutta kaikki eivät halua kasvattaa viiksiä koko kuukautta!

Haastoin koripallomaajoukkueen susiyhteisön mukaan tukemaan kampanjaa. Jos ei viiksiä kasvattamalla, niin ainakin lahjoittamalla. Meillä taitaa Susijengissä olla niin karvattomia jätkiä, että tulee olemaan mielenkiintoista huomata mitä sieltä paljastuu. Tuukka Kotti voi saada ihan hyvät pensselit ja myös Junnulta (Gerald Lee Jr) odotan paljon.

Haluaisin loppukuusta nähdä kaikkien viikset: Keillä kasvaa ja keillä ei. Ja millaiset ne ovat! Tähän tarjoutuu osittain mahdollisuus kun ensin Loimaan Bisons ja myöhemmin Sasu Salinin Olimpija vierailevat Moskovassa.

Muistelisin, että olin itse aika vanha kun ajelin oman partani ensimmäistä kertaa ihan kunnolla. Ensimmäiset haivenet leuasta lähtivät 15-16-vuotiaana mutta partakoneella koko naama -tyyppinen ajo oli varmaan vasta joskus parikymppisenä.

Nyt voi koko naaman ajostakin pitää taukoa vielä parin viikon ajan.

Susijengi 2014 - Bilbao - Spain 2014