Musiikki

Juha Tapio täyttää Helsingin Jäähallin ja fanittaa Huuhkajien puolesta

Juha Tapio päättää Lapislatsulia-kiertueensa 22.11. Helsingin Jäähalliin. Samalla supersuosittu artisti pääsee toteuttamaan yhden haaveensa.

 Lapislatsulia-kiertue päättyy marraskuun lopussa huikeaan show´hun, kun Juha Tapio esiintyy Helsingin Jäähallissa.

– Kyllä se on itselleni kova juttu. Olen haaveillut, että joskus sitä tekisi isomman jutun. Meillä on ollut koko ajan ”läppänä” Jäähalli 2015 ja sitä kohti olemme edenneet keikkojen ja levyjen suhteen. Aluksi se oli tosiaan ihan läppä, mutta meininki on ollut parin vuoden ajan niin mahtava, että se päätettiin toteuttaa. Vuoden alussa tajusin, että en jaksa enää odottaa ja siksi se on jo tänä vuonna, Juha Tapio kertoo.

– Ei tämä ole kuitenkaan mikään uran päätepiste, päinvastoin. Hieno kiertue on upea päättää hyviin juhliin, jossa on paljon ihmisiä mukana. Haave on se, että hommat jatkuvat ja myös jatkossa syntyy uusia lauluja, hän lisää.

 Suomen jalkapallon A-maajoukkue lähtee syksyllä jälleen kerran hakemaan paikkaa arvokisoihin. Samaan EM-karsintalohkoon arvottiin Unkari, Kreikka, Pohjois-Irlanti, Romania ja Färsaaret. Lokakuussa Suomi kohtaa Olympiastadionilla Kreikan (11.10.) ja Romanian (14.10.)

 Juha Tapio on seurannut jo pitkään Huuhkajien otteita ja tunnustautuu kovaksi jalkapallomieheksi.

– Toivon todella, että Suomi pääsee nyt kisoihin. Sitä on toivottu jo pitkään. Olen paikan päällä kotipeleissä aina vaan kun mahdollista.

– Urani alussa järkkäsin jopa omat keikkani niin, että pääsen peleihin paikalle. Nyt keikkani on sovittu jo niin pitkälle eteenpäin, että se hieman vaikeuttaa peleihin pääsemistä. Mutta jos vaan mahdollista, olen myös syksyn peleissä katsomossa.

 Juha Tapio korostaa tunnelman merkitystä niin urheilussa kuin musiikissa.

– Jalkapallossa on ihan sama kuin musiikissa. Levyjä voi kuunnella, mutta parhaan hurmoksen saa paikan päällä katsomossa.

 Lippupalvelu myy pääsyliput sekä Juha Tapion Jäähalli-keikalle että myös Huuhkajien EM-karsintapeleihin: www.lippupalvelu.fi . Lue Juha Tapion laajempi haastattelu www.lippupalvelu.fi/LIVE .