Tiedotteet / Tiedote

Marcus & Martinus Hartwall Arenalle Marraskuussa

Pohjoismaiden isoimmat poptähdet Marcus & Martinus saapuvat marraskuussa ensimmäiselle omalle areenakeikalleen Suomeen. Yli 400 000 lippua livekonsertteihinsa Pohjoismaissa myynyt norjalaiskaksikko esiintyy lauantaina 18. marraskuuta Hartwall Arenalla, Helsingissä. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy lauantaina 20. toukokuuta klo 11 Ticketmasterissa.

Marcus & Martinus

  • Hartwall Arena, Helsinki

15-vuotiaat norjalaiskaksoset Marcus & Martinus pitävät tällä hetkellä harteillaan Pohjoismaiden suosituimpien popparien viittaa. Kaksikko aiheuttaa fanihysteriaa ja kaaosta minne tahansa meneekin – poikien ensimmäiset isot areenakonsertit Oslossa myytiin loppuun vajaassa kahdessa tunnissa, mihin kukaan norjalaisartisti ei ole aiemmin kyennyt. Helmikuussa kaksikko esiintyi Tukholman Globenissa kahtena iltana, jotka molemmat myytiin loppuun alle 15 minuutissa. Ennen areenakonserttejaan Marcus & Martinus ovat esiintyneet jättiyleisöille mm. Tukholman Gröna Lundissa ja Kööpenhaminan Tivolissa, ja tehneet kotimaassaan kiertueen.

Myös Suomessa Marcus & Martinus -huuma on kasvanut ilmiömäisiin mittasuhteisiin. Elämä Lapselle- ja UMK17-jättikonserteissa kaksikon suosio on ollut aivan omaa luokkaansa, ja ensimmäinen keikka Helsingin Nosturissa myytiin hetkessä loppuun. Vieraillessaan marraskuussa kauppakeskus Forumissa toisen albuminsa ”Together” -julkaisubileissä Marcus & Martinus houkuttelivat paikalle yli 2500 innokasta fania.

Marcus & Martinukselta on tulossa uutta musiikkia ja energisen kesäinen single ”Like It Like It” julkaistaan 19. toukokuuta. Biisillä on mukana viraali-ilmiöksi noussut räppäri Silentó, jolla on yli puoli miljoonaa katsojaa YouTubessa. Sävellyksestä ja tuotannosta vastaa ruotsalainen tuottajakaksikko Björn Djupström ja Tobias Frelin.

Helsingin konsertin järjestävät yhteistyössä Live Nation Finland ja Sony Music Finland.

KONSERTTI:
Marcus & Martinus (NO)
La 18.11.2017 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18
Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1392480654165750/

LIPUT:
Myyntiin la 20.5.2017 klo 11
Palvelumaksuineen alkaen 39,50 / 49 / 59,50 / 79,50 / 89,50 euroa Ticketmasterista
Early Entry -paketit: www.eventsclub.fi

Marcus & Martinus

Share post