Musiikki

Tiedote

Norjalaissensaatio Marcus & Martinus Kaisaniemeen!

Alle vuoden sisään kaksi kertaa Hartwall Arenan loppuunmyynyt Marcus & Martinus palaa Moments-kiertueellaan kesällä Helsinkiin. Ilmiömäistä suosiota nauttiva norjalaiskaksikko esiintyy Kaisaniemen puistossa lauantaina 9. kesäkuuta. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy lauantaina 7. huhtikuuta klo 11.

Katso tarjolla olevat liput

NORJALAISSENSAATIO MARCUS & MARTINUS VALLOITTAA KAISANIEMEN PUISTON KESÄKUUSSA

Marcus & Martinus keikkaili vastikään Moments-kiertueellaan Euroopassa kiertäen peräti 14 maassa, joista monessa 15-vuotiaat norjalaiskaksoset eivät ole koskaan aiemmin käyneet. Kiertue vieraili myös Suomessa Ystävänpäivänä loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla aiheuttaen ilmiömäistä fanihysteriaa. Ennen tätä Marcus & Martinus esiintyi Hartwall Arenalla loppuunmyydyille katsomoille vasta marraskuussa, mikä tekee kaksikon suosiosta Suomessakin poikkeuksellisen valtavaa.

Marcus & Martinus - Make You Believe In Love

Marcus & Martinus julkaisi kolmannen studioalbuminsa ”Moments” juuri ennen marraskuista Hartwall Arena -keikkaansa, ja se on kerännyt tähän mennessä yli 48 miljoonaa streamia maailmanlaajuisesti. Albumi myi Suomessa kultaa sekä nousi toiselle sijalle virallisella albumilistalla. Ykkössijan levy valloitti Norjassa ja Ruotsissa. Marcus & Martinus valittiin vastikään myös Nickelodeonin Kids Choice Awardsin suosikkiartistiksi Tanskassa ja Norjassa.

Helsingin konsertin toteuttavat yhteistyössä Live Nation Finland ja Sony Music Finland.

 

KONSERTTI:

Marcus & Martinus (NO) – Moments Tour

La 9.6.2018 Kaisaniemen puisto, Helsinki

 

LIPUT:

Myyntiin la 7.4.2018 klo 11

Käsittelykuluineen alkaen 69 / 99 euroa Ticketmasterista

VIP-paketit: www.eventsclub.fi

 

Marcus & Martinus

Marcus & Martinus faktoja:

  • 15 vuotiaat kaksospojat Marcus ja Martinus voittivat vuonna 2012 paikallisen talent -kilpailun kotimaassaan Norjassa
  • Debyyttialbumi ”Hei” teki heistä maansa nuorimmat platinamyyntiartistit
  • ”Elektrisk” single oli myös Norjan katsotuin musiikkivideo YouTubessa vuonna 2015, saaden yli 75 miljoonaa katsojaa
  • Samana vuonna pojat olivat maansa nuorimmat artistit, jotka saivat Spelleman-ehdokkuuksia (Norjan Grammy)
  • Vuonna 2016 pojat julkaisivat ensimmäisen englanninkielisen albuminsa ”Together” sekä heistä kertovan kirjan ja elokuvan.
  • Vuoden 2017 marraskuussa julkaistu ”Moments” nousi listaykköseksi Norjassa ja Ruotsissa, ja listakakkoseksi Suomessa. ”Moments” on myynyt Suomessa kultaa ja kerännyt yli 48 miljoonaa streamauskertaa maailmanlaajuisesti
  • He tekivät historiaa ollen nuorimmat artistit, jotka myyvät Oslo Spektrum-areenan loppuun (kahdesti) ja voittivat Vuoden artisti palkinnon Spelleman-gaalassa
  • Pojat ovat vierailleet Suomessa useasti esiintyen mm. Elämä Lapselle -konsertissa sekä Helsingin Forumin kauppakeskuksessa aiheuttaen fanikaaoksen. Loppuunmyydyt Hartwall Arena -konsertit Marcus & Martinus on tehnyt 18.11.2017 ja 14.2.2018.
  • Marcus & Martinus ovat sosiaalisen median seuratuimpia hahmoja Pohjoismaissa ja heillä on mm. 3,1 miljoonaa seuraajaa Musical.ly -palvelussa ympäri maailmaa.
  • Viime aikoina Marcus & Martinus hysteria on levinnyt Pohjoismaista muualle Eurooppaan ja pojat ovatkin aiheuttaneet kaaoksen vieraillessaan Saksassa, Itävallassa, Hollannissa, Puolassa ja Kreikassa