Usein kysytyt kysymykset

UKK

#VerifiedFan-ennakkomyyntiin valmistautuminen

Elton John -fanit, valmistautukaa Farewell Yellow Brick Road Tour 2020 -Verified Fan -ennakkomyyntiin,

Miten ostan lippuja ennakkomyynnistä, jonka toteuttaa Ticketmaster #VerifiedFan?

#VerifiedFan-ennakkomyynti alkaa 5.11.2019 klo 11.00 paikallista aikaa. Ennakkomyynnin kautta ostaminen on helppoa ja vaivatonta. Näin ostat liput

1. Kun sinut valitaan, saat henkilökohtaisen ostokoodisi kahtena erillisenä tekstiviestinä 4.11.2019 illan aikana. Ensimmäisessä viestissä on mainittu tarkka aika ja linkki, jonka kautta pääset ostamaan liput. Toisessa viestissä on myös henkilökohtainen ostokoodisi. Ostokoodi toimii molempiin konsertteihin.
2. Kirjaudu etukäteen Ticketmasterin käyttäjätilillesi. Muista Ticketmaster-salasanasi tai aseta uusi salasana etukäteen. Maksaminen tapahtuu nopeimmin, kun varmistat, että tilisi tiedot ovat ajan tasalla.

Kun ennakkomyynti alkaa klo 11.00 (paikallista aikaa).

3. Klikkaa saamaasi linkkiä, kun ennakkomyynti alkaa.
4. Syötä henkilökohtainen ostokoodisi. Jos saat virheviestin, varmista, että syötit ostokoodin juuri siinä muodossa, jossa se on annettu saamassasi tekstiviestissä ja että olet kirjautunut tilillä, jonka rekisteröit #VerifiedFan -ennakkomyyntiä varten.
5. Kun olet syöttänyt #VerifiedFan ostokoodisi, lippuhaun odotusaika saattaa olla normaalia pitempi kovan kysynnän takia. Älä päivitä sivua odotusaikana.
6. Tee lippuostos loppuun yhdessä selainikkunassa. Useiden selainikkunoiden tai välilehtien avaaminen lippujen ostoa varten saattaa aiheuttaa virheen.
7. Lippuja on saatavana vain nopeimmille EIKÄ lipun saaminen ole taattu. Älä ylitä sallittua lippujen enimmäismäärää, joka on neljä (4).
8. Maksaminen tapahtuu nopeimmin, kun varmistat, että tilisi tiedot ovat ajan tasalla ennen ennakkomyynnin alkua.

 

Milloin saan ostokoodin?

Kun sinut on valittu mukaan ennakkomyyntiin, saat henkilökohtaisen ostokoodisi tekstiviestinä 4.11.2019 illan aikana. Kahdessa tekstiviestissä on mainittu tarkka aika ja linkki, jonka kautta pääset ostamaan liput. Huomioithan, että lippuja riittää vain nopeimmille.  #VerifiedFan-ennakkomyynti alkaa 5.11.2019 paikallista aikaa.

Pitääkö minun rekisteröityä molempiin konsertteihin erikseen?

Ei tarvitse. Mikäli sinut valitaan, henkilökohtainen ostokoodisi toimii molempiin konsertteihin.

Ennakkomyynti on alkanut, olen rekisteröitynyt enkä koskaan saanut ostokoodiani, miksi?

Rekisteröinti ei takaa, että saat koodin tai pääset ostamaan lippuja.

Rekisteröidyin edelliseen #VerifiedFan -ennakkomyyntiin. Eikö minun pitäisi aina saada koodi?

Jokainen #VerifiedFan-ennakkomyynti on tapahtumakohtainen, ja jokaiseen täytyy rekisteröityä erikseen.

Miksi Verified Fan -ostokoodini ei toiminut?

Saattaa olla, että olet ylittänyt ennakkomyynnin lippurajoituksen. Kovan kysynnän takia jokaisessa #VerifiedFan-ennakkomyynnissä on lippurajoitus, jotta useampi fani saisi lippuja.

Miksi sain #VerifiedFan-ennakkomyyntikoodin, mutta en saa lippuja?

Tämä kiertue ja #VerifiedFan-liput ovat olleet valtavan suosittuja. Lippuja riittää vain nopeimmille EIKÄ lipun saaminen ole taattu.

Jos en ole Verified Fan, voinko silti saada liput?

Kyllä, liput tulevat yleiseen myyntiin 11.11.2019 klo 9.00 paikallista aikaa.

Mitä tapahtuu, jos olen jonotuslistalla?

Pidä puhelin lähettyvilläsi. Mikäli pääset jonotuslistalta eteenpäin, saat tekstiviestillä ostokoodin. Muista, että ilmoitus voi tulla milloin tahansa ennakkomyynnin alkamisen jälkeen. Ennakkomyynti alkaa 5.11.2019 klo 11.00 paikallista aikaa. Kun ilmoitus tulee, tekstiviestissä on mukana:

  • linkki ostosta varten
  • henkilökohtaisen ostokoodisi

Seuraa myös sähköpostiasi, sillä jos tekstiviestien lähettämisessä on ongelmia (esim. väärin syötetty puhelinnumero tai verkkohäiriöitä), lähetämme pääsykoodin sähköpostitse. Yksi ostaja saa ostaa enintään neljä (4) lippua.

Miten kannattaa varautua siihen, että pääsen jonotuslistalta eteenpäin?

1. Kirjaudu Ticketmaster-tilillesi etukäteen laitteella, jolla haluat ostaa liput.
2. Varmista, että tilisi tiedot ovat ajan tasalla.
3. Kun olet syöttänyt henkilökohtaisen ostokoodisi, lippuhaun odotusaika saattaa olla normaalia pitempi kovan kysynnän takia. Älä päivitä sivua odotusaikana.
4. Tee lippuostos loppuun yhdessä selainikkunassa. Useiden selainikkunoiden tai välilehtien avaaminen lippujen ostoa varten saattaa aiheuttaa virheen.