Musiikki

Tiedote

KISSin End Of The Road -jäähyväiskiertue varmistunut

Saapuu suomeen Def Leppardin kanssa!

Katso tarjolla olevat liput

KISSin End Of The Road

Maailman ehdottomasti tunnetuimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva KISS saapuu Hyvinkään Rockfestiin ensi kesäkuussa. KISSin esiintyminen on osa heidän laajaa End of The Road -jäähyväiskiertuettaan, joten kyseessä on yhtyeen viimeinen vierailu maassamme. KISSin lisäksi Rockfest julkistaa tänään toisenkin pääartistin, sillä festivaalin päälavalle nousee kesällä myös legendaarinen Def Leppard. Molemmat yhtyeet nähdään Rockfestissa sunnuntaina 9. kesäkuuta.

KISSin ura on kestänyt jo huikeat 45 vuotta. Yhtye käynnistää End of The Road -jäähyväiskiertueensa Kanadan Vancouverista 31. tammikuuta ja koko kevään jatkuvan Pohjois-Amerikan kiertueensa jälkeen yhtye saapuu ilahduttamaan viimeistä kertaa myös eurooppalaisia ihailijoitaan.

KISS on Rock & Roll Hall of Fameeen nimetty yhtye, ja sen levyjä on myyty yli sata miljoonaa ympäri maailman. – Kaikki, mitä olemme saavuttaneet uramme aikaan, on ollut miljoonien faniemme ansiota. Ilman heitä emme olisi mitään. Ilman heitä emme olisi täyttäneet klubeja, areenoita ja stadioneita kaikkein näiden vuosien aikana. Nyt toivotamme teidät kaikki tervetulleiksi katsomaan meitä viimeisen kerran, yhtye toteaa.

Def Leppard

Vuonna 1977 perustettu brittiläinen Def Leppard nähtiin edellisen kerran Suomessa South Park -festareilla vuonna 2015. Yhtye on toiminut samalla kokoonpanollaan jo vuodesta 1992 alkaen. Tässä legendaarisessa ryhmässä ovat mukana Joe Elliott (laulu), Rick Savage (basso, Rick Allen (rummut), Phil Collen (kitara) ja Vivian Campbell (kitara).

Def Leppard - Pour Some Sugar On Me (version 1: UK concept)

Rockfest 2019

Rockfestistä on samalla tulossa koko ensi kesän kovin rock-tapahtuma maassamme. Jo aiemmin on julkaistu Slipknotin ja Disturbedin tulo Rockfestiin. Kaiken lisäksi Ritchie Blackmoren johtama Rainbow saapuu esiintymään Hyvinkään lentokentälle päivää ennen Rockfestiä, torstaina 6. kesäkuuta. Lisää Rockfestin artistijulkaisuja on luvassa loppuvuoden aikana.

Rockfest järjestetään viime kesältä tutuksi tulleella Hyvinkään lentokentällä kolmipäiväisenä 7.-9.6. ja sen lipunmyynti on jo alkanut.

Viime vuonna toista kertaa järjestetty Rockfest on lunastanut huippuvauhdilla paikkansa suomalaisessa festivaalikesässä. Hyvinkään lentokentälle nousee lukuisten esiintymislavojen lisäksi rockintäyteinen ravintolamaailma sekä satoja vieraita palveleva leirintäalue.

 

Rockfestin ikäraja on K-18.

Osta liput TÄSTÄ

Festivaalin nettisivut: rockfest.fi

KISS