Musiikki

Tiedote

Jarkko Ahola & Waltteri Torikka – It’s Now Or Never

Jarkko Ahola ja Waltteri Torikka tekevät sen taas - odotettu yhtiskonsertti Hartwall Arenalla marraskuussa

Katso tarjolla olevat liput

Jarkko Ahola ja Waltteri Torikka – odotettu yhteiskonsertti!

Karismaattiset solistit, rocktenori Jarkko Ahola ja oopperalaulaja Waltteri Torikka ovat hurmanneet yleisön kahtena edellisenä vuonna loppuunmyydyissä Hartwall Arenan yhteiskonserteissaan. Tunnetta ja loistoa täynnä olleet illat ovat keränneet paljon kiitosta ja pyyntöjä vielä uudesta yhteisesiintymisestä. Nyt pyyntöihin on vastattu ja konserttitrilogian päättävä It’s Now Or Never  -yhteiskonsertti järjestetään Hartwall Arenalla perjantaina 15.11.2019.

Luvassa on  jälleen maailmanluokan show, josta ei puutu myöskään yllätyksiä. Konsertin liput tulevat myyntiin maanantaina 6. toukokuuta klo 9.

Jarkko Ahola & Waltteri Torikka - It’s Now Or Never Hartwall Arena -konsertti 15.11.

-Ei kahta ilman kolmatta, sanotaan! Edellisistä konserteista on mieleen jäänyt muun muassa led-lamppumeri, Heaven & Hellin aikaansaama mylvintä ja niin hieno tunnelma, että mieleeni jäi kytemään epäilevä kysymys: oliko tämä muka tässä? Ei ollut, ja hyvällä fiiliksellä palaan herra W:n kanssa Hartwall Arenalle esittämään hienoja biisejä hienojen muusikoiden kanssa ammattitaitoisten teknikkojen ja taustajoukkojen avustamana, Jarkko Ahola kommentoi tulevaa konserttia.

-Kertakaikkisen upeaa päästä toteuttamaan tämä konsertti vielä kerran. Aiemmat Hartwall Arenan yhteiskonserttimme ovat olleet niin ainutlaatuisia ja mieleenpainuvia, että en malta odottaa, Waltteri Torikka jatkaa.

Jarkko ja Waltteri tutustuivat toisiinsa osallistuessaan samaan aikaan Tähdet, tähdet -ohjelmaan. Nykyisin molemmat heistä ovat loppuunmyydyissä saleissa kiertäviä ja platinaa myyviä artisteja, joiden repertuaareista löytyy rakastettuja klassikkokappaleita.

Waltteri Torikan debyyttialbumI Sydän (2015) oli suurmenestys: se myi platinaa, yli 30 000 kappaletta, ja oli saman joulun myydyin albumi heti Adelen jälkeen. Vuonna 2016 julkaistu albumi Rakkaus on myös ylittänyt kultarajan. Torikan ohjelmisto ulottuu oopperapäärooleista ja vaativasta klassisesta ohjelmistosta aina akustiseen tunnelmointiin sekä viihde- ja elokuvamusiikin moderneihin klassikoihin. Tuorein albumi Sydämeni joulu (2018) nousi suoraan virallisen albumilistan ykköseksi ja sai erinomaisia arvioita.

Jarkko Ahola puolestaan tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulaja-basistina ja biisinkirjoittajana. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa. Sitä seuranneet levyt Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) ja Romanssi (2016) ovat ylittäneet platina- ja kultarajan. Rock-tenorin viimeisin, omia biisejä sisältävä albumi Mä tuun suo luo julkaistiin keväällä 2018 ja se meni suoraan virallisen albumilistan sijalle 2.

 

Jarkko Ahola & Waltteri Torikka – It’s Now Or Never

Pe 15.11.2019
Ovet kello 17.30, konsertti klo 19.00
Hartwall Arena, Helsinki
Liput alk. 49,90€

Lipunmyynti alkaa maanantaina 6.5. klo 9.
Osta liput TÄSTÄ.

Ahola & Torikka