Musiikki

Tiedote

Jarkko Ahola ja Waltteri Torikka Hartwall Arenalla!

Viime vuonna täydellä Hartwall Arenalla esiintyneet karismaattiset solistit, Jarkko Ahola ja Waltteri Torikka, on jälleen mahdollista nähdä yhdessä 17.11. Show must go on –konsertin liput tulevat myyntiin 4.5.2018.

Katso tarjolla olevat liput

Karismaattiset solistit, hevimies Jarkko Ahola ja oopperalaulaja Waltteri Torikka hurmasivat viime vuonna loppuunmyydyssä Hartwall Arenan yhteiskonsertissa. Tunnetta ja loistoa täynnä ollut ilta keräsi paljon kiitosta –ja pyyntöjä uudesta yhteisesiintymisestä. Monien toive toteutuu kun Show must go on –konsertti järjestetään Hartwall Arenalla 17.11.208. Luvassa on jälleen suuria tunteita rakastettujen klassikkokappaleiden parissa. Konsertin liput tulevat myyntiin perjantaina 4. toukokuuta.

’Ilta Hartwall Areenalla oli viimeksi unohtumaton elämys. Kaiken saamani palautteen jälkeen vahvistui ajatus siitä, että tämä ilta pitää ehdottomasti saada kokea uudestaan. Jarkon, muiden esiintyjien ja muusikoiden kanssa tästä illasta on tulossa varmasti vielä entistäkin ikimuistoisempi!’, kommentoi Waltteri tulevaa konserttia. Jarkko jatkaa: ’Viime vuonna todella ikävä flunssa meinasi pilata osuuteni keikasta kokonaan, mutta onneksi lopulta kaikki meni hyvin. Revanssin tarve jäi kutittelemaan, ja kun yleisökin sitä toivoo, on mitä hienoin asia päästä Waltterin kanssa uusimaan tuo mahtava areenafiilis, jota ei oikeastaan voi edes sanoin kuvailla. Tehdään porukalla tästä keikasta vielä parempi!’, ilakoi Jarkko keikan alla.

Jarkko ja Waltteri tutustuivat toisiinsa osallistuessaan samaan aikaan Tähdet, tähdet -ohjelmaan. Nykyisin molemmat heistä ovat loppuunmyydyissä saleissa kiertäviä ja platinaa myyviä artisteja, joiden repertuaareista löytyy rakastettuja klassikkokappaleita.

Jarkko Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulajana. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa ja Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) platinaa. Rock-tenorin viimeisin albumi Romanssi (2016) debytoi heti ilmestyttyään virallisen listan sijalla 2 ja myi nopeasti kultaa. Keväällä 2018 Jarkko Ahola julkaisee omista biiseistään koostuvan Mä tuun suo luo-albumin. Levyllä kuuluu kaikuja Aholan omista suosikkiartisteista ja -kappaleista miehen omaa ääntä unohtamatta.

Waltteri Torikka on Suomessa ja ulkomailla uraa luova uuden sukupolven ooppera- ja konserttilaulaja. Hänen debyyttialbuminsa Sydän (2015) oli suurmenestys: se myi platinaa, yli 30 000 kappaletta, ja oli saman joulun myydyin albumi heti Adelen jälkeen. Vuonna 2016 julkaistu albumi Rakkaus on myös ylittänyt kultarajan. Waltteri Torikka Trion akustinen Rautavaaran kappaleita sisältävä albumi julkaistiin viime vuonna. Viimeksi Waltteri Torikka on vakuuttanut muun muassa Jeesuksen roolissa Via Crucis- eli Ristin tie -pääsiäisnäytelmässä Helsingissä sekä pitkän tauon jälkeen Kansallisoopperassa Guglielmon roolissa Mozartin Così fan tutte –oopperassa. Kesällä Waltteri hurmaa jälleen Mannerheimina Ilmajoen menestysoopperassa sekä Hämeenkyrön ensimmäisten festiwaalien taiteellisena johtajana sekä esiintyjänä.

Liput tulevat myyntiin 4.5. klo 9.00 ja löydät ne täältä.