Musiikki

Tiedote

Ainutlaatuinen ilta – Jarkko Ahola ja Waltteri Torikka

Karismaattiset solistit, hevimies Jarkko Ahola ja oopperalaulaja Waltteri Torikka astuvat Hartwall Arenan lavalle yhteiskonsertissa 3. joulukuuta. Ainutlaatuinen ilta tulee olemaan täynnä tunnetta ja loistoa - elämys, jota ei voi nähdä missään muualla. Se on mahdollista kokea vain kerran!

Katso tarjolla olevat liput

Jarkko Ahola & Waltteri Torikka

– Tulemme laulajina kahdesta eri maailmasta, mutta täydennämme hienolla tavalla toisiamme. On mahtavaa jakaa tämä kokemus Jarkon kaltaisen huikean laulajan kanssa.  Yleisölle on varmasti luvassa hyvin ainutlaatuinen ilta, Waltteri sanoo.

 

Molemmille miehille Hartwall Arenan konsertti on kaikkien aikojen isoin oma keikka.

jarkko ahola waltteri torikka

– Areenashow on varmasti jokaisen muusikon dream come true, ja niin se on meidänkin. Konsertissa kuullaan monipuolisesti materiaalia meidän molempien ohjelmistoista. Siitä tulee varmasti hieno ilta, Jarkko jatkaa.

 

Liput Jarkko Aholan ja Waltteri Torikan Hartwall Arenan konserttiin tulevat myyntiin maanantaina 14. elokuuta.

 

Jarkko ja Waltteri tutustuivat osallistuessaan samaan aikaan Tähdet, tähdet -ohjelmaan. Nykyisin molemmat heistä ovat loppuunmyydyissä saleissa kiertäviä ja platinaa myyviä artisteja, joiden repertuaareista löytyy rakastettuja klassikkokappaleita.

 

Jarkko Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulajana. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa ja Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) platinaa. Rock-tenorin tuorein albumi, kultarajan ylittänyt Romanssi (2016) debytoi loppuvuodesta virallisen albumilistan sijalla 2. Sen edelle myynneissä nousi ainoastaan Metallica.

Jarkko Ahola - Nessun Dorma | Tähdet, tähdet | MTV3

Waltteri Torikka on Suomessa ja ulkomailla uraa luova uuden sukupolven ooppera- ja konserttilaulaja. Hänen debyyttialbuminsa Sydän (2015) oli suurmenestys: se myi platinaa, yli 30 000 kappaletta, ja oli viime joulun myydyin albumi heti Adelen jälkeen. Viime vuoden lopulla ilmestynyt Rakkaus on myös ylittänyt kultarajan. Waltteri Torikka Trion akustinen Rautavaaran kappaleita sisältävä albumi julkaistiin keväällä.

Waltteri Torikka - You raise me up | Tähdet, tähdet | MTV3

Jarkko Aholan ja Waltteri Torikan konsertti sunnuntaina 3.12.2017 Hartwall Arenalla klo 19. Liput alkaen 39,90€ myynnissä maanantaina 14.8. –> http://bit.ly/2vs4Hb7.