Urheilu

Tiedote

Extreme Winter Circus viihdetapahtumakiertue starttaa

Extreme Winter Circus eli EWC on kokonaisvaltainen elämys- ja viihdetapahtumakiertue, joka yhdistää moottoriurheilun ja viihdeshow’n yhdeksi näyttäväksi festivaaliksi.

Katso tarjolla olevat liput

Extreme Winter Circus -viikonloput tarjoilevat yleisölle vauhdikasta SM-tason snowcrossia, näyttäviä stunttiesityksiä, musiikkia sekä pyro- ja valoshowta. Äärimmäistä viihdettä – elämyksellisen hienoissa puitteissa!

Snowcrossin SM-sarja

Extreme Winter Circus sykkivä sydän on Snowcrossin SM-sarja; Snowcross SM Series 2018, jonka osakilpailut ajetaan tapahtumakiertueen viidellä eri paikkakunnalla. Snowcross on moottorikelkoilla ajettava nopeatempoinen kilpaurheilulaji, josta ei kontaktia, vauhtia ja sykettä nostattavia tilanteita puutu. Se on kiistatta myös talviurheilun näyttävin laji: kisapäivän kilparadat koostuvat erilaisista ajolinjoista, hyppyreistä ja pattisuorista, joilla kamppailevat kilpailijat viihdyttävät katsojia takuuvarmasti. Kaikki tämä kisailu tapahtuu samalla areenalla, katsojien silmien alla, joten kilpailu on hyvin yleisöystävällinen. Vuonna 2018 ajettavissa SM-sarjan osakilpailuissa tullaan näkemään kaikki snowcrossin SM-kilpailuluokat.

Extreme Winter Circus

StuntFreaksTeam Show

Extreme Winter Circus on nimensä mukaisesti myös sirkushuveja, vauhtia ja akrobatiaa. Alallaan huiput StuntFreaksTeamin stunt-ammattilaiset  tarjoilevat tapahtumayleisölle tykytyksiä erilaisin stunttinäytöksin, jotka sisältävät lennokkaita hyppyjä ja hyytäviä temppuja. Stunttitiimin suorittamat temput vaativat oikeaa taitoa: ne ovat yhdistelmä mielikuvitusta, säntillistä harjoittelua sekä taidokasta ajosuoritusta. Ilmalentojen aikana tapahtuvat huimapäiset liikkeet ja temput tarjoilevat yleisölle suorastaan hermoja raastavan hyppyshow’n ja adrenaliiniannoksen, joka jättää katsojat tärisemään penkkeihinsä!

 

Valoshow

Mitä kaikkea valoilla voidaan saada aikaan? Nykyajan tekniikalla paljon – tämä pitää todellakin kokea paikan päällä! Extreme Winter Circus tuo tullessaan myös Suomen tasolla ennennäkemättömän valoshow’n. Uudenlaisella valotekniikalla toteutetut valoefektit vievät valoshow’n täysin uudelle levelille tarjoten yleisölle paikalleen naulitsevan ja verkkokalvoja kutkuttelevan elämyksen. Päivän päätteeksi nähtävä massiivinen valoshow tuo tunnelmaa, valoa ja välkettä Pohjolan pimeneviin iltoihin.

Extreme Winter Circus: Tätä kaikkea on luvassa

Iltabileet

Huikea päivä snowcrossin parissa ansaitsee myös näyttävän päätöksen! Extreme Winter Circus -kansaa hemmotellaan hulppeilla iltabileillä tapahtumaviikonlopun molempina päivinä, perjantaina ja lauantaina. Iltabileisiin osallistuville on luvassa laadukkaasti toteutettu yökerhotyylinen kokonaisuus, joka on yhdistelmä tunnelmaa luovia valoja, huolella valittua musiikkia dj:n ja huippuartistien soittamana sekä erilaista moottoriurheilun vauhdikkaaseen teemaan sopivaa ohjelmaa. Iltabileet järjestetään tapahtuma-alueella anniskeluoikeuksin varustetussa, lämmitetyssä teltassa. Iltabileliput myydään erikseen.

Osta liput kiertueelle tästä >>> www.ticketmaster.fi/extremecircus