Uutiset

Esittelyssä

Parhaat joululahjavinkit 2022 – anna lahjaksi elämys!

Jouluvalojen valloittaessa pimenevät illat suuntaa moni lahjaostoksille hikikarpalot otsalla. Antaisitko tänä vuonna isälle kahvimukin sijaan lahjaksi jotain ihan muuta?

Katso kaikki lahjavinkit

Moni lahjansaaja toivoo jouluna jotain muuta kuin tavaraa. Ticketmasterilta saat parhaat aineettomat ja elämykselliset lahjat kuusen alle. Lue alta parhaat joululahjavinkit ja anna lahjaksi elämys.


Disney on ice: Dream Big Helsinki liput

Disney On Ice: Dream Big

Joululahjavinkki lapsille: Disneyn taikaa ei voita mikään, lähtekää yhdessä seikkailulle rakastettujen Disney-hahmojen kanssa!

Monen lapsiperheen vuoden kohokohdaksi muodostunut Disney On Ice tulee taas. Helmikuussa Suomessa esitettävä Dream Big herättää Disneyn tarinoista tutun taikuuden henkiin maailmanluokan taitoluistelun avulla. Pääosassa seikkailussa nähdään prinsessa Vaiana. Mukana seikkailussa ovat myös muun muassa Coco-elokuvan Miguel, Frozenin Anna, Elsa ja Olaf sekä ikisuosikit Ariel, Aurora, Belle ja Tuhkimo.

Missä: Helsingin Jäähalli

Milloin: 9.-12.2.2023


hämeenlinnan uusi kesäteatteri: Dingo-musikaali 2023 liput

Dingo-musikaali

Lämmittäisikö lahjansaajaa tuulahdus kasaria?

Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin Dingo-musikaali kertoo tarinan suomirockin kiihkeimmästä vaiheesta. Suomessa kuhistiin, kun Dingo lietsoi ihailua ja hysteriaa kultaisella 80-luvulla. Dingo-musikaali kertoo yhtyeen vauhdikkaan menestystarinan ja ilmiötä käsitellään bändin keulahahmon Pertti ”Nipa” Neumannin kautta.

Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri sijaitsee vehreässä Kaupunginpuiston miljöössä. Lahjalippujen kylkiäisenä voit antaa saajalle lupauksen vaikka yhteisestä roadtripistä kesäteatteriin. Nauttikaa yhdessä Dingo-villityksestä ja skoolatkaa kesäillassa.

Missä: Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri

Milloin: 28.6.-19.8.2023


Cirque Du Soleil 2023 - Crystal liput

Cirque Du Soleil: CRYSTAL

Jos etsit lahjaa, josta koko perhe voi nauttia, voit lopettaa etsinnät. Cirque Du Soleilin CRYSTAL hurmaa perheen pienimmät huikealla seikkailulla ja tekee aikuiseen yleisöön vaikutuksen näyttävyydellään.

Cirque Du Soleil tuo jääakrobatiansa ensimmäistä kertaa Suomeen. CRYSTAL on ainutlaatuinen ja vaikuttava Cirque Du Soleil -tuotanto. Jäällä tapahtuvan sirkusakrobatian lisäksi visuaalisesti näyttävässä show’ssa nähdään taitoluistelua sekä vauhdikasta extreme-luistelua. Esityksen taustamusiikkina kuullaan popin unohtumattomia re-masteroituja helmiä muun muassa U2:lta, Beyoncelta ja Sialta.

Missä: Espoo Metro Areena

Milloin: 16.-19.3.2023


Joululahjavinkit Ticketmaster lahjakortti - anna lahjaksi elämys - punainen rusetti

Lahjakortti

Lahjakortti antaa lahjansaajan valita itselleen mieluisimman tapahtuman tuhansien tarjolla olevien joukosta. Lahjakortille voi ladata arvoa 10-250 euroa ja sähköisen lahjakortin ulkoasua voi kustomoida.

Lähetä lahjakortti lahjansaajalle heti tai valitsemanasi ajankohtana. Anna lahjaksi elämyksiä ja yhteistä aikaa!


Katso kaikki joululahjavinkit ja yllätä läheisesi ikimuistoisella elämyksellä!

Lue lisää tapahtumauutisia.