Perhe

Tiedote

Cirque Du Soleil tuo sirkustaiteen jäälle

Cirque Du Soleil tuo ensimmäisen jäällä tapahtuvan sirkusakrobatiansa Suomeen maaliskuussa. Sykähdyttävän show'n liput tulevat myyntiin pe 2.12. klo 11.

Katso saatavilla olevat liput

Espoo Metro Areenalla torstaista sunnuntaihin 16.–19.3.2023 esitettävä CRYSTAL on ainutlaatuinen Cirque Du Soleil -tuotanto, joka tuo sirkustaiteen ensimmäistä kertaa jäälle. Seitsemän painovoimaa uhmaavan perinteisen sirkuslajin lisäksi CRYSTAL sisältää myös perinteistä taitoluistelua sekä vauhdikasta extreme-luistelua – kaksi lajia, joita ei ole ennen nähty Cirque du Soleil -esityksissä. Visuaalisesti sykähdyttävässä showssa käytetään aitoa lunta, interaktiivisia heijastuksia sekä näyttäviä valoja. Suomen esitysten lipunmyynti alkaa perjantaina 2.12. klo 11 Ticketmasterilla.

Maailmanlaajuisesti liki kaksi miljoonaa katsojaa vuoden 2017 ensi-iltansa jälkeen kerännyt CRYSTAL yhdistää luistelutaidon henkeäsalpaavaan akrobatiaan sekä jään päällä että ilmassa. Näyttävä esitys vie yleisön kiehtovalle matkalle kuvitteelliseen maailmaan, jossa ylhäällä on alhaalla, vasen oikealla, eikä mikään ole sitä miltä näyttää. Esityksen taustamusiikkina kuullaan useita re-masteroituja pop-kappaleita mm. U2:lta, Beyoncelta ja Sialta. Esitys sopii kaikenikäisille.

CRYSTAL on täynnä ensimmäisiä kertoja Cirque du Soleilille. Esitys on auttanut muuttamaan näkökulmaamme tapoihin, joilla sirkustaidetta voidaan kehittää. Esityksessä itsessään on kyse perspektiivistä – se, miten näemme itsemme, on suora heijastus siitä, miten näemme maailman. CRYSTAL on maaginen tarina, joka herää henkiin jäällä, emmekä malta odottaa, että pääsemme tuomaan sen Suomeen,

sanoo CRYSTALin taiteellinen johtaja Robert Tannion.

Cirque Du Soleil -show CRYSTAL vie katsojan ihmeelliselle matkalle

Shana Carrollin ja Sebastien Soldevilan luoma CRYSTAL vie yleisön innostavalle matkalle, joka on täynnä hulluttelua ja ihmeitä. Tunne adrenaliinisi kohoavan sukeltaessasi leikkisän mielikuvituksen maailmaan yhdessä esityksen päähenkilön Crystalin kanssa. Matkalla Crystalista tulee se, joka hänen oli aina määrä olla – hän itse.

CRYSTAL kuljettaa yleisön visuaaliseen ja äänelliseen akrobaattiseen kokemukseen hyödyntämällä jäällä olevia visuaalisia projektioita ja ääniraitaa, joka yhdistää popmusiikkia saumattomasti Cirque Du Soleilin omaperäiseen soundiin. Ihastuttava esitys sopii kaiken ikäisille.

Tiesitkö tämän CRYSTALista?

  • CRYSTAL on Cirque du Soleilin 42. luomus ja yhtiön ensimmäinen akrobaattinen esitys jäällä.
  • CRYSTAL nähtiin ensimmäisen kerran vuonna 2017 ja siitä lähtien esitys on kiertänyt yli 115 kaupungissa 12 eri maassa, mukaan lukien Kanada, Yhdysvallat, Iso-Britannia, Meksiko, Ranska, Saksa jne.
  • Ainutlaatuinen esitys sisältää seitsemän perinteistä sirkuslajia, kuten trapetsi, ilmahihnat, jongleeraus ja käsin tasapainottaminen – kaikki jäällä!
  • CRYSTAL-tiimi tekee viikossa noin 300 aitoa lumipalloa, joita käytetään esitystä edeltävän animaation aikana.
  • CRYSTAL on Cirque du Soleilin ensimmäinen ja ainoa kiertueohjelma, joka yhdistää useita remasteroituja popkappaleita esityksen soundtrackiin – mukana ovat mm. Beyoncén Halo, U2:sen Beautiful Day, Nina Simonen Sinnerman ja Sian Chandelier.
  • Esitys kulkee 80 luistinparin kanssa (sekä jääkiekko- että taitoluistimet) ja jokainen taiteilija käyttää enintään neljää paria esitystä kohden!

Esitykset ja liput

Cirque du Soleil – CRYSTAL
Espoo Metro Arena
To 16.3.2023 klo 19.30 (ovet 18:30)
Pe 17.3.2023 klo 15.30 (ovet 14:30)
Pe 17.3.2023 klo 19.30 (ovet 18:30)
La 18.3.2023 klo 15:30 (ovet 14:30)
La 18.3.2023 klo 19:30 (ovet 18:30)
Su 19.3.2023 klo 13.00 (ovet 12:00)
Su 19.3.2023 klo 17.00 (ovet 16:00)

Esitysten lipunmyynti käynnistyy pe 2.12. klo 11 Ticketmasterilla
Liput palvelumaksuineen alkaen:
Aikuiset 75,00 / 85,50 / 95,50 / 105,50 / 122,50 €
Lapset (alle 16-vuotiaat) 75,00 / 85,50 / 95,50 / 122,50 €
Tilauskohtainen tilausmaksu alk. 1,50 €

Saatavilla myös VIP-paketteja.

Ennakkolippuja CRYSTALiin on saatavilla Cirque Clubin jäsenille.

Cirque Clubin jäsenyys on ilmainen ja sisältää pääsyn ennakkolippuihin ja erikoistarjouksiin. Liity osoitteessa www.cirquedusoleil.com. Liput ovat ostettavissa verkossa osoitteessa www.cirquedusoleil.com/crystal.


Cirque du Soleil on määritellyt uudelleen sen, miten maailma näkee sirkuksen. Kanadan Montrealissa toimiva yritys on kasvanut maailman huipulla olevaksi viihdealan toimijaksi, jonka mukaansatempaavia ja ikonisia esityksiä on nähty maailman jokaisella mantereella. Cirque Du Soleil puhuttelee yleisöjä olemalla aito, inhimillinen ja osallistava. Yrityksellä on etuoikeus työskennellä 90 eri maasta kotoisin olevan taiteilijan kanssa kanssa herättääkseen heidän luovuutensa henkiin näyttämöillä ympäri maailman. Yhtiö pyrkii vaikuttamaan positiivisesti ihmisiin, yhteisöihin ja koko planeettaan tärkeimmillä työkaluillaan: luovuudella ja taiteella. Vuosien varrella Cirque Du Soleil on inspiroinut  yli 215 miljoonaa ihmistä yli 70 eri maassa.


Lue lisää uutisia perhetapahtumista.