Musiikki

Tiedote

Whitesnake jäähyväiskiertueellaan Suomeen!

David Coverdalen luotsaama rocklegenda Whitesnake esiintyy Helsingin Jäähallissa 6.6.2022 osana yhtyeen “Farewell World Tour ” -maailmankiertuettaan. Whitesnaken mukana Helsinkiin tulee myös Ruotsin oma rockylpeys Europe. Jäähyväiskonsertin liput tulevat myyntiin perjantaina 10.9.2021 klo 11:00 Ticketmasterissa.

Katso saatavilla olevat liput

Moninkertaista platinaa myynyt rocklegenda Whitesnake on ilmoittanut lähtevänsä ensi vuonna Farewell World Tour -nimiselle maailmankiertueelle. Jäähyväiskonserteissa yhtye on luvannut soittaa biisejä koko uransa ajalta -mukaan lukien yhtyeen suurimmat hitit.

David Coverdalen Englannissa vuonna 1978 perustama Whitesnake on julkaissut urallaan kaiken kaikkiaan 13 studioalbumia, kuten Trouble, Lovehunter, Ready and Willing, Come an’ Get It Slide It in ja Whitesnake. Näistä useat ovat myyneet moninkertaista platinaa ja levyiltä lohkaistut singlet ovat juhlineet Top 10-listoilla ympäri maailmaa. Parhaiten ainutlaatuisen uran rockin parissa tehnyt yhtye muistetaan kappaleistaan “Here I Go Again” ja “Is This Love” ja “Still Of The Night.

Olen erittäin kiitollinen siitä, että olen saanut kiertää maailmaa liki 50 vuoden ajan. Olen päässyt nauttimaan unohtumattomista hetkistä miljoonien keikoillemme tulleiden ja meidän tukenamme olleiden ihmisten kanssa. Tämä on ollut uskomaton seikkailu, ja rakastan jakaa näitä kokemuksia yhdessä sekä yleisön että muusikoideni kanssa. Rakastan työtäni ja tulen aina rakastamaan. Suuri kiitos näistä hauskoista ja ikimuistoisista vuosikymmenistä, sanoo yhtyeen solisti David Coverdale.

Viimeisimmän studioalbuminsa, Flesh & Blood, vuonna 2019 julkaissut ja sen tiimoilta yli 65 keikkaa yli 30 maassa yli 750 000 hengelle soittanut Whitesnake lähtee vuoden 2022 jäähyväiskiertueelleen hieman uudistetulla kokoonpanolla. Yhtye on toivottanut riveihinsä mukaan uuden jäsenen, Dino Jelusickin.

– Odotamme jo innolla, että pääsemme Helsinkiin kesäkuussa 2022. Olen myös erittäin iloinen saadessani toivottaa erittäin lahjakkaan Dino Jelusickin tervetulleeksi Whitesnakeen. Olemme seuranneet hänen tekemisiään aina siitä saakka, kun soitimme yhdessä Zagrebiassa kaksi vuotta sitten. Tulette rakastamaan häntä, Coverdale hehkuttaa.

Whitesnake ja Europe konsertoivat viimeksi Suomessa kesällä 2019 Pietarsaari Open Air- ja Sauna Open Air -festivaaleilla. Yhtyeen oli tarkoitus esiintyä Helsingin Jäähallissa keväällä 2020 esiintyminen osana Flesh & Blood -kiertuetta, mutta se jouduttiin perumaan. Vuonna 2020 Whitesnake julkaisi albumitrilogian, joka sisälsi uudelleen remiksattuja ja remasteroituja versioita yhtyeen suurimmista hiteistä.

Whitesnake

David Coverdale – laulu
Reb Beach – kitara / laulu
Joel Hoekstra – kitara/ laulu
Michael Devin – basso
Tommy Aldridge – rummut
Michele Luppi – koskettimet / laulu
Dino Jelusick – koskettimet / kitara / laulu

Konsertti:

Whitesnake (UK)
Special Guest Europe (SE)
Helsingin Jäähalli
6.6.2022
Ovet klo 18.30

Liput:

Myyntiin pe 10.9.2021 klo 11.00
Palvelumaksuineen alkaen 75,5 € Ticketmasterista
Myynnissä myös VIP-paketteja
My Live Nation -ennakkomyynti 8.9. klo 11 – 9.9. klo 11
Rekisteröidy osoitteessa livenation.fi/register

Lisätiedot:

Live Nation Finland

www.livenation.fi
https://whitesnake.com
www.facebook.com/Whitesnake.official/