Festivaali

Tiedote

Vihdin Hiidenkirnu Festival kasvaa ja kehittyy

Perinteeksi muodostunut Hiidenkirnu Festival koetaan Nummelan pesäpallostadionilla Vihdissä 14.-15.7.2023.

Katso saatavilla olevat liput

Jo perinteeksi muodostunut Hiidenkirnu Festival juhlitaan toista kertaa heinäkuussa 2023 Vihdissä Nummelan pesäpallostadionilla. Viime kesänä positiivisen vastaanoton saanut aikuisille suunnattu Vihdin ikioma festari hemmottelee yleisöä huippuartisteilla. Festivaalille pääsee kätevästi bussikyydillä myös esimerkiksi Espoosta, Helsingistä ja Lohjalta.

Festarin lavalle nousevat muun muassa Alphaville (GER), The Rasmus ja Samu Haber. Keskiviikkona 22.2. julkaistaan vielä yksi pääesiintyjä. Hiidenkirnu Festivalin liput ovat nyt myynnissä. Rajoitettu erä kahden päivän festarilippuja on myynnissä helmikuun loppuun saakka.

Hiidenkirnu Festivaleilla juhlittiin villisti heinäkuussa 2022. Kuva: Tero Kukkonen / Hiidenkirnu Festival
Hiidenkirnu Festivaleilla juhlittiin villisti heinäkuussa 2022. Kuva: Tero Kukkonen / Hiidenkirnu Festival

Nummelan urheilualue tarjoaa loistavat puitteet

Hiidenkirnu Festival toteutuu Nummelan pesäpallostadionin ympäristössä upeissa maisemissa. Pesäpallostadion muuntuu jälleen tyylikkääksi festivaaliareenaksi, jonne yleisön on mukava tulla viettämään hienoa kesäpäivää.

Tulevaan kesään on hyvä lähteä tekemään uutta tapahtumaa, kun viime kesän festarit saivat runsaasti palautetta ja pelkästään positiivista sellaista. Tarve kesäfestivaalille Nummelassa on selvä ja meidän tulee vastata haasteeseen. Kehitämme palveluja toimivimmiksi ja olemme saaneet sovittua festivaaleille useita kotimaisia suosituimpia esiintyjiä. Ulkomailta tulee esiintymään Alphaville, jonka maailmanhitit soivat tiheään tahtiin kotimaisilla radiokanavilla,

kertoo tapahtuman järjestäjä, United Festivals Oy:n Henri Kulmala.

Festivaalialueelle tullaan pystyttämään useita erinomaisia pop-up ruokaravintoloita ja paikallinen Villa Joutsela valmistaa VIP-tilan herkullisen illallisen.

Festivaalien ajaksi alueen tuntumaan on järjestetty runsaasti ylimääräisiä bussireittejä. Hiidenkirnu Festivalille pääsee näppärästi esimerkiksi Espoosta, Helsingistä ja Lohjalta Jumbobusin kyydillä.

Maailmankuulu saksalaisyhtye Alphaville saapuu heinäkuussa 2023 Vihtiin.
Maailmankuulu saksalaisyhtye Alphaville saapuu heinäkuussa 2023 Vihtiin.

Hiidenkirnu Festival tuo lavalle huippuesiintyjät

Festivaalilla nähdään tulevana kesänä erityisen monipuolinen artistikattaus. Perjantaina 14.7. estradille nousevat Alphaville (GER), The Rasmus, Teflon Brothers, Klamydia ja Neon 2. Lauantaina 15.7. vuoronsa saavat Samu Haber, Anssi Kela, Kuumaa, Younghearted. Lauantaille julkaistaan ke 22.2. vielä nimekäs pääesiintyjä.

Suursuosittu Samu Haber esiintyy kesän 2023 Hiidenkirnu Festivaleilla. Kuva: Janita Autio
Suursuosittu Samu Haber esiintyy kesän 2023 Hiidenkirnu Festivaleilla. Kuva: Janita Autio

Kampanjahintaiset liput myynnissä helmikuun loppuun asti

Hiidenkirnu Festivalin liput ovat nyt myynnissä. Päivälippujen ja kahden päivän lippujen lisäksi tarjolla on VIP-lippu yhdelle tai kahdelle päivälle. Myynnissä on myös Villa Joutselan valmisteleman herkullisen illallisen sisältävä Golden VIP -lippu.

Kahden päivän festivaaliliput ovat myynnissä 79 euron kampanjahintaan (norm. 99 €) helmikuun loppuun asti. Kampanjahintaisia lippuja on myynnissä vain rajoitettu erä. Liput myy Ticketmaster.

www.hiidenkirnufestival.fi
www.facebook.com/hiidenkirnufestival
www.instagram.com/hiidenkirnufestival


Lue lisää festivaaliuutisia.