Musiikki

Tiedote

Uusi musiikkitapahtuma, Hiidenkirnu Festival, heinäkuussa 2022 Vihdissä!

Hiidenkirnu Festival -musiikkitapahtuma nähdään Vihdissä Nummelan pesäpallostadionilla pe-la 15.-16.7.2022. Liput myynnissä pe 21.1.2022 klo 9.

Katso saatavilla olevat liput

  • Hiidenkirnu Festival -musiikkitapahtuma nähdään Vihdissä pe-la 15.-16.7.2022
  • Tapahtuma-alue rakentuu Nummelan pesäpallostadionille
  • Festivaalien siintyjinä nähdään mm. JVG, Sanni, Eppu Normaali ja Teflon Brothers
  • Tapahtumasta pyritään tekemään jokavuotinen
  • Pääsylippujen myynti alkaa perjantaina 21.1. – tammikuun ajan tarjolla kampanjahintaiset liput
  • Hiidenkirnu Festivalin järjestää United Festivals Oy

Vihti saa oman musiikkifestivaalinsa, kun festivaalitapahtumien järjestämiseen erikoistunut United Festivals Oy toteuttaa kaksipäiväisen Hiidenkirnu Festivalin Nummelan pesäpallostadionilla heinäkussa 2022. Festivaalipäivät ovat perjantai ja lauantai 15.-16.7.2022.

Hiidenkirnun urheulualue tarjoaa hyvät puitteet

Hiidenkirnu Festival tullaan toteuttamaan Hiidenkirnun urheilualueen hienoissa maisemissa. Nummelan pesäpallostadion tullaan rakentamaan tyylikkääksi festivaaliareenaksi, jonne yleisön on mukava tulla viettämään hienoa kesäpäivää.

Vihti saa tänä kesänä oman festivaalinsa kun uusi festivaalitulokas Hiidenkirnu Festival näkee päivänvalon. Suunnitelmissamme oli järjestää tämä tapahtuma jo viime kesänä, mutta lopulta päätimme siirtää ajankohdan suosiolla tulevaan kesään. Tutkimme tarkoin Vihdin aluetta ja huomasimme Hiidenkirnun urheilualueen antavan hienot puitteet festivaalin järjestämiselle. Pesäpallostadion on hyvällä sijainnilla ja sinne on luontevaa rakentaa tyylikkäät festivaalipuitteet”, kuvailee United Festivals Oy:n Henri Kulmala uutta tapahtumaa.

Ensimmäiset esiintyjät julkaistu

Hiidenkirnu Festivalien ensimmäiset esiintyjät on julkaistu. Tapahtumassa tullaan näkemään tunnetut kotimaiset huippuesiintyjät JVG, Sanni, Eppu Normaali, Teflon Brothers ja Tommi Läntinen. Loput esiintyjät julkaistaan myöhemmin.

Hiidenkirnufestivaali on aikuisille tarkoitettu tapahtuma, jossa esiintyy kotimaisia suosittuja artisteja. Pyrimme tekemään tästä perinteisen, jokavuotisen tapahtuman, jossa yleisölle tarjotaan hieno ja laadukas festivaalikokemus”, kertoo Henri Kulmala.

Pääsylippujen myynti alkaa perjantaina 21.1. – kampanjahintaiset liput tarjolla tammikuun ajan

Hiidenkirnu Festivalien pääsylippujen myynti alkaa perjantaina 21.1.2022 klo 9. Tarjolla on kahden päivän pääsyliput, jotka ovat myynnissä kampanjahintaan tammikuun loppuun asti. Kampanjahintaisia lippuja on myynnissä vain rajoitettu erä. Muiden pääsylippuluokkien myynti alkaa myöhemmin. Pääsyliput myy Ticketmaster.