Musiikki

Sound of Linnanmäki tuo huvipuistotunnelmaa Musiikkitaloon

Puheensorina rauhoittuu ja sali pimenee. Valokeila seuraa lavalle astelevaa juontajaa. Alkamassa on vuoden ainutlaatuisin musiikkitapahtuma. Tervetuloa Sound of Linnanmäki -konserttiin!

Tämä on kerrassaan ennennäkemätöntä! Linnanmäen Huvipuisto rantautuu Helsingin keskustaan, kun Musiikkitalon Konserttisali täyttyy eri vuosikymmenten suosikeista. ”Nyt myös kulttuurin ja musiikki-ilottelun kautta konserttivieraat tukevat suomalaista lastensuojelutyötä”, korostaa Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin.

 

Hyväntekeväisyyttä, hittejä ja huvittelua

Säkenöivät artistit Karoliina Kallio, Teemu Roivainen, Mikko Leppilampi ja Caron Barnes valloittavat lavan sekä sydämet upeilla tulkinnoillaan. Ohjelman juontaa uutisankkurina, toimittajana ja kirjailijana tunnettu legendaarinen Keijo Leppänen. Suomen paras bilebändi Jean S vauhdittaa konserttia virallisena housebändinä, Timo Kärkkäinen kapellimestarinaan. Luvassa on myös yllätysesiintyjiä.

”Hyväntekeväisyyskonsertti on täysin uudenlainen tapa tarjota Linnanmäen Huvipuistosta tuttua iloa ja riemua kesäkauden ulkopuolella totutusta poikkeavalla tavalla”, Adlivankin kertoo. Kevyen musiikin ikihitit lennättävät yleisön läpi vuosikymmenten aina 1950-luvulta nykypäivään asti. Räiskyvän musiikkishown lisäksi konserttivieraita hemmotellaan nostalgisilla Linnanmäki-aiheisilla kuvilla sekä knoppitiedolla.

Linnanmäen Huvipuiston, Musiikkitalon ja Markkinointiosakeyhtiö i2:n yhteistyöllä toteutettavan konsertin mahdollistaa yhteistyökumppaneiden Oy Hartwall Ab:n, Tieturi Oy:n ja Palvelumuotoilutoimisto PALMUn tuki. Yhteistyökumppanit seisovat Lasten Päivän Säätiön arvojen takana ja haluavat omalta osaltaan osoittaa tukensa tärkeälle lastensuojelutyölle.

Tule mukaan, tehdään yhdessä hyvää!

– Jari-Pekka Jouppi, Markkinointiosakeyhtiö i2 

Sound of Linnanmäki

Sound of Linnanmäki -musiikkishow la 12.3.16 klo 19 Musiikkitalossa. Liput toimituskuluineen alkaen 41,50 €, VIP-paketit toimituskuluineen 92,50 €. Lipunmyynti on alkanut Ticketmasterin sivuilla: http://bit.ly/1lZvyVw.

 

Restel on mukana kannattamassa lastensuojelutyötä ja tarjoaa VIP-paketin ostaneille uniikin tilaisuuden tulla ennen konserttia klo 17–19 Musiikkitaloon nauttimaan yllätyksellisiä herkkuja buffet-pöydän äärelle.

Lasten Päivän Säätiö on jo 65 vuotta ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle.  Vuonna 2015 lahjoitettiin 4,1 miljoonaa euroa ja tavoite vuodelle 2016 on 4,3 miljoonaa euroa.