Festivaali

Tiedote

QSTOCK 2020: Lisää artistijulkistuksia

Kotimaisen räpin kirkkaimmat tähdet JVG ja Elastinen sekä ahkerasti maailmaa kiertävä power metal -ryhmä Battle Beast ovat oululaisen Qstock-festivaalin viimeisimmät esiintyjäkiinnitykset. Festivaalin päiväkohtaisten lippujen myynti on alkanut.

Katso tarjolla olevat liput

Saapumisensa Qstock 2020 -festivaalille ovat varmistaneet myös Ensiferum, JC Stewart (UK), Maustetytöt, Xysma, ABREU, Herra Ylppö & EX, Mariska, BEHM, IBE, Cledos, Kuumaa, Lähiöbotox ja Radiopuhelimet.

Festivaalin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muiden muassa Volbeat (DK), The Darkness (UK) ja Amaranthe (SE). Kaikki toistaiseksi tiedossa olevat artistit ja bändit esiintymispäivineen voit katsoa tästä. Ohjelmistoa täydennetään kevättalven aikana.

Qstockin päiväkohtaisten lippujen myynti on alkanut Ticketmasterin myyntikanavissa tänään torstaina, kun tähän saakka on ollut saatavilla ainoastaan kahden päivän lippuja.

Festivaali järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 24.-25. heinäkuuta. Qstock on ollut loppuunmyyty jo seitsemänä kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista. Viime vuonna tapahtuma teki kävijäennätyksensä keräten 40 000 juhlijaa kahden päivän aikana.

PÄIVÄKOHTAISET ESIINTYJÄT:

Perjantai 24.7.
Amaranthe (SE)
Atomirotta
BEHM
Elastinen
Ellinoora
Ensiferum
Herra Ylppö & EX
IBE
JVG
Kuumaa
Maustetytöt
Nelli Matula
Pyhimys
Radiopuhelimet
Vesala

Lauantai 25.7.
ABREU
Battle Beast
Chisu, Cledos
J. Karjalainen
JC Stewart (UK)
Jinjer (UA)
Lähiöbotox
Mariska
SANNI
The Darkness (UK)
Volbeat (DK)
Xysma

Osta Qstock 2020 -festivaalin liput nyt tästä!