Festivaali

Tiedote

Qstock julkaisi nipun esiintyjiä kesälle 2024

Lipunmyynti käynnistyy Ticketmasterilla pe 1.12.2023 klo 9.

Katso saatavilla olevat liput

Vuosi toisensa perään loppuunmyyty Qstock on julkaissut ensi kesän festivaalin ensimmäiset esiintyjät. Luvassa on monipuolinen kattaus ulkomaisia tähtiä sekä kotimaan kirkkaimpia nimiä.

Qstock vahvisti ulkomaisia artistikiinnityksiä

Ruotsalainen supertähti Zara Larsson nähdään ensi kesänä Oulun Qstockissa. Jo nuorena musiikkiuransa aloittanut Larsson on jättänyt pysyvän jäljen musiikkimaailmaan Uncoverin, Lush Lifen ja Never Forget Youn kaltaisilla hiteillä. Hänen neljäs albuminsa Venus julkaistaan helmikuussa 2024, ja siltä jo aiemmin lohkaistut singlet, kuten Can’t Tame Her ja yhteistyössä David Guettan kanssa tehty On My Love, ovat niittäneet maailmanlaajuista suosiota.

Saapumisensa Qstockiin ovat vahvistaneet myös ruotsalainen metallisuuruus Amaranthe ja huimassa nousukiidossa oleva norjalais-italialainen Alessandra, joka tuli suuren yleisön tietoisuuteen Norjan euroviisuedustajana viime keväänä.

Komea lista kotimaisia nimiä

Ensimmäisiä kotimaisia kiinnityksiä ovat Haloo Helsinki!, Jenni Vartiainen, Lauri Tähkä, Kuumaa, Gettomasa, Blind Channel, Sanni, Abreu, Ibe, Cledos, Sexmane, Mokoma, Arppa, Jami Faltin, Lyyti ja oululainen Radiopuhelimet, joka on esiintynyt Qstockissa joka ikinen kesä.

Tulevan festivaalin erikoiskeikoista vastavat 17-henkisen suurkokoonpanon kanssa esiintyvä Vesterinen Yhtyeineen sekä 35-vuotisjuhlavuottaan viettävä Don Huonot.

Qstockin lipunmyynti käynnistyy joulukuussa

Qstockissa tullaan näkemään heinäkuussa 2024 noin 70 artistia seitsemällä eri lavalla. Ensi kesän festivaalin tuotanto on jo pitkällä, ja festari lupailee kertovansa lisää artisti- ja tapahtumauutisia ensi vuoden puolella.

Qstockin lipunmyynti alkaa perjantaina 1.12. klo 9 Ticketmasterin myyntikanavilla. Tässä vaiheessa myyntiin tulevat kahden päivän liput: tavallinen kahden päivän lippu maksaa 139 euroa ja VIP-lippu 309 euroa. Lisäksi Osuuskauppa Arina tarjoaa kahden päivän liput Linnanmaan, Limingantullin, Kempeleen, Kemin, Tornion ja Rovaniemen Prismoissa S-Etukortilla 129 euron hintaan. S-etuhintaisia lippuja myydään rajallinen erä.

Kaikki hinnat sisältävät Ticketmaster-palvelumaksun. Lipputilaukseen lisätään tilauskohtainen tilausmaksu, alk. 1,50 €. Liput ovat nyt edullisimmillaan, ja hintoihin on luvassa korotuksia vuoden aikana.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 26.-27.7.2024. Qstock on ollut loppuunmyyty jo kymmenen kertaa peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista keräten 40 000 juhlijaa kahden päivän aikana. 

Qstock-tunnelmia kesän 2023 juhlavuoden festivaaleilta.

Qstock
26.-27.7.2023 Kuusisaari & Raatin alue, Oulu


Lue lisää festivaaliuutisia.