Musiikki

Tiedote

Progejättiläinen Dream Theater Suomeen helmikuussa 2023

Oulun Energia Areenalla 3.2.2023 nähtävän konsertin liput tulevat myyntiin pe 25.11.2022.

Katso saatavilla olevat liput

Oulun Energia Areenalla 3.2.2023 nähtävässä Dream Theaterin konsertissa on luvassa yhtyeen ennen livenä kuulemattomia helmiä. Oulun Energia Areenan konsertin presale on käynnissä to 24.11. klo 23 saakka All Things Liven uutiskirjeen tilaajille. Julkinen lipunmyynti käynnistyy perjantaina 25.11. klo 11 Ticketmasterilla.

Viime vuonna järjestyksessään jo 15. studioalbuminsa A View From The Top Of The World julkaissut progejättiläinen Dream Theater nähdään helmikuun alussa Suomessa kahdella erikoiskeikalla, joissa on luvassa livenä aikaisemmin vain levyiltä nautittuja helmiä. Massiivinen Top Of The World Tour -kiertue alkoi kuukausi sitten Yhdysvalloista, ja tuleva esiintyminen Oulun Energia Areenalla on osa tätä kokonaisuutta.

Dream Theater eli James LaBrie, John Petrucci, Jordan Rudess, John Myung sekä Mike Mangini joutuivat pandemian iskettyä päättämään edellisen loppuunmyydyn maailmankiertueensa kesken. Pakkoloma kiertämisestä toi kuitenkin uudelle levylle täysin uusia ulottuvuuksia loputtomalta tuntuvan ajan myötä.

Me vain rakastamme instrumenttiemme soittamista, se ei mene koskaan pois. Rakastamme olla luovia ja luoda uutta musiikkia, ja vaikka olemme saaneet tehdä tätä niin pitkään, emme ota koskaan tätä itsestäänselvyytenä. Kun olemme yhdessä, tiedämme, että emme voi pettää omia tai faniemme odotuksia, joten yritämme vain kovemmin,

yhtyeen kitaristi ja uuden albumin myös tuottanut Petrucci muotoilee.

Lähestymme jokaista albumia kuten se olisi ensimmäisemme. Tämä on ollut jo nyt uskomaton matka, mutta emme aio lopettaa,

LaBrie lisää.

Urallaan yli 15 miljoonaa levyä myynyt kaksinkertainen Grammy-ehdokas on saanut lukuisia huomionosoituksia vuosien mittaan: yhtye on listattu esimerkiksi Rolling Stone -lehden “100 Greatest Metal Albums of All-Time” -listalle Images & Words -albumillaan. Sitä seurannut albumi Awake oli Guitar World -julkaisun Superunknown: 50 Iconic Albums That Defined 1994 -listalla ensimmäisellä sijalla, ja Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory päätyi ykköseksi fanien päättämässä Rolling Stone -lehden Number One All-Time Progressive Rock Album -äänestyksessä. Nämä ovat vain esimerkkejä yhtyeen saavutusten loputtomasta listasta.

Konsertti ja liput

Dream Theater 3.2.2023
Energia Areena, Oulu
Ennakkomyynti to 24.11. klo 23 saakka All Things Liven uutiskirjeen tilaajille
Liput myynnissä 25.11. klo 11 Ticketmasterilla
Liput alk. 79,00 € + tilausmaksu


Lue lisää musiikkiuutisia.