Musiikki

Tiedote

Dream Theaterin 40-vuotisjuhlakiertue Suomeen syksyllä!

Dream Theater Espoon Metro Areenalla 6.11.2024. Liput myynnissä pe 12.4.2024 klo 11.

Katso saatavilla olevat liput

Suomessa valtavaa suosiota nauttiva projejättiläinen Dream Theater täyttää 40 vuotta ja suuntaa juhlavuoden kunniaksi mittavalle kiertueelle, jonka Euroopan päivät julkaistaan tänään 8.4.2024. An Evening With Dream Theater 40th Anniversary Tour -kiertue nähdään Espoon Metro Areenalla 6. marraskuuta.

Lokakuussa alkava kiertue on merkityksellinen yhtyeelle monin tavoin, ja erityinen ilonaihe on Dream Theaterin matkaaminen jälleen 14 vuoden takaisessa kokoonpanossa, rumpali Mike Portnoyn palattua bändin riveihin James LaBrien, John Myungin, John Petruccin ja Jordan Rudessin rinnalle. Portnoyn ja muun yhtyeen tiet erosivat vuonna 2009 julkaistun Black Clouds & Silver Linings -albumin jälkeen.

Urallaan lukemattomia palkintoja kahminut ja myös Grammylla palkittu Dream Theater kertoo tulevien iltojen sisältävän bändin klassikoita vuosien varrelta, mutta myös bändin omia suosikkeja, joten luvassa on unohtumaton ilta.

Dream Theater – Pull Me Under

Tämä kiertue tulee olemaan uskomattoman erityinen meille kaikille. Jokainen show on varmasti täynnä odotuksia ja erilaisia tunteita. Emme malttaisi odottaa, että pääsemme astumaan lavalle jälleen yhdessä ja aloittamaan historiallisen 40-vuotisen uramme juhlinnan kaikkien kanssa tänä syksynä. Ja tämähän on vasta alkua, luvassa on paljon jännittäviä uutisia tulevien kuukausien aikana,

bändi kertoo.

Yli 15 miljoonaa albumia tähänastisen uransa aikana myynyt Dream Theater on viihtynyt viime aikoina omalla DTHQ studiollaan, jossa jälleen klassikkokokoonpanossa toimiva yhtye työstää järjestyksessään 16. studioalbumiaan. Lisätietoja tulevasta julkaisusta saadaan lähitulevaisuudessa.

Konsertin lipunmyynti

KONSERTTI:
Dream Theater
40th Anniversary Tour
Ke 6.11.2024 Metro Areena, Espoo

LIPUT:
Myyntiin pe 12.4.2024 klo 11:00


Lue lisää tapahtumauutisia.