Musiikki

Tiedote

HECTOR KIERTUEELLE LOPPUVUODESTA

Joulukuun alussa Turusta käynnistyvä HEXIT-konserttikiertue päättyy Helsingin Hartwall Arenalle joulukuun 12. päivä.

Katso tarjolla olevat liput

HEXIT-konserttikiertue

HEXIT-konserttikiertue alkaa Turusta 5.12. ja päättyy Helsingin Hartwall Arenalle joulukuun 12. päivä. Huippumuusikoista koostuvan bändinsä kanssa pitkästä aikaa konsertoiva Hector nähdään myös  Oulussa ja Jyväskylässä. Luvassa on mestarin suurimpien hittien ohella myös harvoin kuultuja kappaleita vuosien ja vuosikymmenten ajalta sekä valikoima uusia lauluja hänen yhä kasvaneelle Power Bandilleen sovitettuina.  

Hector toteaa kiertueestaan: ”Tämä on tietenkin myös korvaava rundi viime joulukuussa peruuntuneelle minikiertueellemme, joka jäi lähtökuoppiin silloisten terveydellisten syiden takia. Olihan se pettymys niin itselle kuin jo liput hankkineelle yleisölle. Nyt olen taas kondiksessa ja intoa täynnä! HEXIT-kiertue tehdään ”isolla kädellä” niin puitteiltaan kuin sisällöiltään, enkä tiedä tulenko tämän jälkeen tekemään enää mitään tämän kaltaista rundia. Edellinen, kolmen vuoden takainen 50-vuotis taiteilijajuhlakiertue oli upea kokemus, mutta se oli oma konseptinsa. Nyt on luvassa vielä entistäkin ehompi Power Band, jonka kanssa työskentely tuottaa aina yllätysefektejä. Visuaalinen toteutus on myös nyt tarkkaan rakennettu biisi biisiltä. Jos tuo kiertueen nimeksi hahmottelemani HEXIT tuntuu kryptiseltä tai banaalilta, olkoon se sitä. Kerron viimeistään Hartwall Arenalla mitä se tarkoittaa.”

Ensimmäisen albuminsa vuonna 1972 julkaisseen Hectorin tuotannossa on suuri määrä koko kansakunnan tuntemia ja rakastamia hittejä, kuten Mandoliinimies, Lumi teki enkelin eteiseen, Herra Mirandos, Asfalttiprinssi, Ake, Make, Pera ja mä, Hannikaisen baari, Jos sä tahdot niin, Juodaan viinaa, Yhtenä iltana ja Kuunnellaan vaan taivasta.

HEXIT-KIERTUE

5.12. TURKU, Gatorade Areena

7.12. OULU, Uusi Teatria

8.12. JYVÄSKYLÄ, Pavilijonki

12.12. HELSINKI, Hartwall Arena

Power Band:

Risto Niinikoski, rummut & laulu

Masa Maijanen, basso

Matti Kallio, koskettimet, huilut &laulu

Esa Kotilainen, koskettimet

Jarmo Nikku, kitarat

Jussi Turunen, kitarat & laulu

Iida Sinivalo, sello

Mirka Paajanen, viulu & laulu

Kukka Lehto, viulu & laulu

Panu Syrjänen, saksofonit

Janne Toivonen, trumpetti

LIPUT: 

Liput 29,50 – 69,50 € palvelumaksuineen

Osta liput TÄSTÄ.

Hectorin konsertissa Hartwall Arenalla yleisöllä on mahdollisuus ostaa lippu anniskelukatsomoon. Täysi-ikäisille suunnatuissa anniskelukatsomoissa pääset nauttimaan Hartwall Arenan ravintolasta ostettuja anniskelutuotteita omalla istumapaikallasi konsertin lomassa. Anniskelukatsomot konsertissa ovat katsomot 117-120.

Myynnissä myös VIP-paketteja

Lippujen palautus tai vaihto:

Hectorin Kulttuuritalon 2.12.2018 uusi konserttipäivä on 12.12.2019. Samalla konserttipaikka vaihtui Hartwall Arenalle.

Konserttipaikan vaihtuessa pyydämme kaikkia asiakkaita vaihtamaan Helsingin Kulttuuritalolle ostetut liput uusiin, Hartwall Arenalle käyviin lippuihin Ticketmasterin Palvelupisteissä 8.7.2019 mennessä. Hartwall Arenalta on varattu tarvittava määrä korvaavia paikkoja. Vaihto ei aiheuta asiakkaille lisäkuluja. Mikäli uusi konserttipäivä ei käy, on liput mahdollista palauttaa. Tarkemmat vaihto- ja palautusohjeet alla.

 

LIPPUJEN VAIHTO:

Lippujen vaihto onnistuu lippukaupassa ilman kuluja. Ticketmasterin lippukaupat löytyvät täältä: http://www.ticketmaster.fi/help/outlets.fi-fi.htm.

Sinulla on mahdollisuus päästä vaihtamaan lippusi ennen yleisen lipunmyynnin alkua. Tämän voit tehdä vanhan lippusi kanssa Ticketmasterin lippukaupassa aikavälillä ke 8.5. klo  10 –  ti 14.5. klo 12 tai yleisen myynnin alettua 15.5. klo 10.00 alkaen. Liput on vaihdettava 8.7.2019 mennessä.

Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei jostain syystä sovi, niin liput voi myös palauttaa.

Hector Hexit