Festivaali

Tiedote

Ensi kesän DBTL-festivaalien esiintyjät julkaistu!

Kesä. Me. DBTL. Down By The Laituri -kaupunkifestivaali kasvaa ja kehittyy. Kesän 2020 festivaaleilla tullaan korostamaan rentoa yhdessäoloa ja viihtyvyyttä, jota tapahtuman uusi slogan, "Kesä. Me. DBTL." kuvastaakin. Tuomiokirkkotorin kulttuurihistorialliselle alueelle rakentuvat entistäkin laadukkaammat ja korkeatasoisemmat puitteet, joissa paikalle saapuvan yleisön on mahdollista viettää rentoja ja musiikin täyteisiä festivaalipäiviä.

Katso saatavilla olevat liput

HUIPPULAADUKKAAT RAVINTOLAPALVELUT TÄYDELLISTÄVÄT FESTIVAALIKOKEMUKSEN

Tulevana kesänä DBTL-festivaaleilla on tarjolla ennennäkemättömän laadukkaat ravintolapalvelut, kun tapahtuma-alueelle tullaan lanseeraamaan uusi ravintola-alue, ruokatori Piazza. Kyseisellä alueella on julkkiskokki Kari ”Kape” Aihisen ravintola Roster Turku, jolla on tarjolla upeita menukokonaisuuksia. Piazzalle tulevat nousemaan myös palkittujen turkulaisravintoloiden Mamin, Karun ja Herkkunuotan pop-up -ravintolat. Bollinger VIP -alue tulee puolestaan palvelemaan festivaalien VIP-asiakkaita, jotka pääsevät herkuttelemaan huippukokkien Antti Vahteran ja Petteri Luodon laatimista antimista.

HYVÄN MUSIIKIN JA RUOAN LISÄKSI TARJOLLA MYÖS TAIDETTA

Viime kesänä aloitettu antoisa yhteistyö kuvataiteilija Johanna Oraksen kanssa jatkuu ja tulee saamaan uusia muotoja. Tämän lisäksi festivaalialueella sijaitseva taidegalleria Makasiini Contemporary on mukana uutena yhteistyökumppanina ja DBTL-tapahtuman aikana kyseisessä galleriassa on esillä amerikkalaistaiteilija Cameron Welchin taidetta.

ARTISTIKATTAUS ON ÄÄRIMMÄISEN NIMEKÄS

Tulevan kesän DBTL-festivaalien artistikattaus on monipuolinen ja nimekäs. Jokaisena festaripäivänä esiintymislavalle tulee nousemaan yksi ulkomainen esiintyjä ja yksi melodista metallimusiikkia soittava yhtye. Luvassa on mm. maailmanluokan soul-musiikkia soittava yhtye, kotimaan kovin rap-duo ja maamme suosituimmat rock- ja pop-artistit. Näiden lisäksi Turun Tuomiokirkossa voi jokaisen festivaalipäivän kesäiltana nauttia ainutlaatuisesta konsertista.

DBTL-torstaina 23. heinäkuuta estradille nousevat Apulanta, Kaija Koo, Uriah Heep (UK), Anssi Kela ja Michael Monroe. Perjantaina 24.7. vuoronsa saavat Lauri Tähkä, Kool & The Gang (USA), Battle Beast, Irina, Chisu ja Tommi Läntinen. Festivaalien päätöspäivänä lauantaina 25. heinäkuuta lavalla nähdään JVG, Alphaville (GER), Sonata Arctica, Vesala, Popeda ja Neljä Ruusua. Kirkkokonserteissa nähdään torstaina Pepe Willberg, perjantaina Anna Eriksson ja lauantaina Maria Ylipää.

PÄÄSYLIPPUJEN MYYNTI ON ALKANUT – LOPPUVIIKON AJAN TARJOLLA HUIPPUEDULLISET LIPUT

Kaikkien pääsylippuluokkien myynti on alkanut. Tarjolla on päivälippujen ja kolmen päivän festarilippujen lisäksi kirkkokonserttiliput, Bollinger VIP -lippu ja ruokamenun sisältävät Bollinger Golden VIP -lippu, sekä Roster VIP -lippu. Keskiviikosta sunnuntaihin 15.-19.1. käynnissä on lippukampanja, jonka ajan festariliput ovat myynnissä huippuedulliseen hintaan! Kampanjahintaisia lippuja on myynnissä vain rajoitettu erä.

Osta lippusi nyt Ticketmasterista!

Lisätiedot:
www.dbtl.fi
www.facebook.com/downbythelaituri
www.instagram.com/downbythelaituri
www.twitter.com/DBTL_Festivaali