Tiedotteet

Tiedote

Depeche Mode Hartwall Arenalle helmikuussa 2018

Elektropopin pioneeri Depeche Moden Global Spirit -kiertue on ollut valtavan menestyksekäs ympäri maailmaa, ja nyt yhtye saapuu myös Suomeen.

Katso tarjolla olevat liput

DEPECHE MODE HARTWALL ARENALLE HELMIKUUSSA

Elektropopin pioneerin Depeche Mode Global Spirit -kiertue on ollut valtavan menestyksekäs ympäri maailmaa, ja nyt yhtye on varmistanut kiertueelle lisää keikkapäiviä. Yhtye saapuu myös Suomeen, ja esiintyy Hartwall Arenalla, Helsingissä, sunnuntaina 18. helmikuuta. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy maanantaina 28. elokuuta Ticketmasterissa.

Depeche Moden tummasävyinen elektroninen pop on pitänyt fanit otteessaan jo yli 30 vuotta. Yhtyeen uraan mahtuu lukuisia pophistorian suurimpia hittejä, kuten ”Personal Jesus”, ”Enjoy The Silence”, ”I Feel You”, ”Walking In My Shoes”, ”It’s No Good” ja “Just Can’t Get Enough”. Depeche Mode on myynyt yli 100 miljoonaa albumia ja singleä, ja tänä vuonna yhtye sai kunnian tulla nimitetyksi arvostettuun Rock and Roll Hall of Fameen. Yhtye esiintyi Suomessa viimeksi vuonna 2013, tuolloin Hartwall Arenan konsertti oli viimeistä paikkaa myöden loppuunmyyty.

Depeche Mode - Enjoy The Silence (Official Video)

Depeche Mode julkaisi 14. studioalbuminsa ”Spirit” tänä keväänä. Albumi on kerännyt huippuarviot, ja Iso-Britannian albumilistalla se nousi kärkiviisikkoon. Viimeisin levyltä julkaistu single ”Where’s the Revolution” on kerännyt yli 7,5 miljoonaa streamauskertaa Spotifyssa.

KONSERTTI:
Depeche Mode (UK) – Global Spirit Tour
Su 18.2.2018 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18.30

LIPUT:
Myyntiin ma 28.8.2017 klo 9 >>> http://bit.ly/2wgdAYj
Palvelumaksuineen alkaen 70 / 75 / 85 / 90 euroa Ticketmasterista.

American Express -ennakkomyynti:
American Express tarjoaa kortinhaltijoille mahdollisuuden ostaa liput ennen yleisen lipunmyynnin alkua. American Express -lipunmyynti alkaa ke 23.8.2017 klo 9 osoitteessa www.americanexpressliput.fi

Depeche Mode