Musiikki

Tiedote

Uutta albumia valmisteleva Depeche Mode Suomeen elokuussa 2023!

Depeche Mode keikkailee jälleen viiden vuoden tauon jälkeen!

Keväällä uransa 15. studioalbumin julkaiseva Depeche Mode nähdään Kaisaniemen puistossa tiistaina 8.8.2023. Konsertin liput tulevat myyntiin perjantaina 7.10. klo 10.

Katso saatavilla olevat liput

Depeche Mode on tänään Berliinissä järjestetyssä lehdistötilaisuudessa kertonut palaavansa esiintymislavoille viiden vuoden tauon jälkeen. Dave Gahan ja Martin Gore paljastivat, että Live Nationin järjestämä kiertue alkaa 23.3.2023 Pohjois-Amerikasta, jossa yhtye esiintyy isoilla sisäareenoilla kuten New Yorkin Madison Square Gardenissa, Chicagon United Centerissä ja Los Angelesin Kia Forumissa.

Pohjois-Amerikan jälkeen vuorossa on Euroopan kesästadionkiertue, joka alkaa 16.5.2023. Euroopassa yhtye tullaan näkemään mm. Stade de Francessa Pariisissa, Berliinin Olympiastadionilla, Milanon San Siro Stadiumilla, Lontoon Twickenham Stadiumilla ja Helsingin Kaisaniemen puistossa.

Aloimme työskennellä Memento Morin parissa pandemian varhaisessa vaiheessa, ja levyn teemat ovat saaneet inspiraationsa tuosta ajasta. Fletchin kuoleman jälkeen päätimme jatkaa levyn tekemistä, sillä olemme varmoja, että se olisi ollut hänen toiveensa. Ja tämä on todella antanut projektille lisämerkityksen,

Martin Gore sanoo.

Fletch olisi pitänyt tästä albumista. Olemme innoissamme, että voimme jakaa sen kanssanne pian, emmekä malta odottaa, että pääsemme esittelemään sen livenä ensi vuoden keikoilla,

Dave Gahan jatkaa.

Ensimmäinen kiertue viiteen vuoteen

Memento Mori on Depeche Moden 19. kiertue, ja ensimmäinen yli viiteen vuoteen. Bändin viimeisin kiertue, 2017-2018 Global Spirit Tour, oli sen tähän mennessä pisin kiertue. 130 keikan kiertueella yhtye soitti yli 3 miljoonalle fanille eri puolilla Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa.

Memento Mori on yhtyeen 15. studioalbumi. Levy on jatkoa kriitikoiden ylistämälle, vuonna 2017 ilmestyneelle Spiritille, joka nousi listaykköseksi 11 maassa ja sijoittui tämän lisäksi Top 5-listalle yli 20 maassa. Memento Mori julkaistaan maailmanlaajuisesti keväällä 2023 Columbia Recordsin kautta.

Yli 100 miljoonaa levyä myynyt ja yli 35 miljoonalle fanille maailmanlaajuisesti soittanut Depeche Mode on edelleen jatkuvasti kehittyvä ja ainutlaatuisen vaikutusvaltainen yhtye. Fanien, kriitikoiden ja muiden artistien inspiraation lähteenä toimiva yhtye kehittyy ja katsoo eteenpäin, ensi vuoden Memento Mori -albumi ja -kiertue avaavat uuden luvun yhtyeen elämässä.

KONSERTTI:
Depeche Mode (UK)
Ti 8.8.2023, Kaisaniemen puisto, Helsinki
Portit klo 17

LIPUT:
Myyntiin pe 7.10. klo 10 Ticketmasterilla
Palvelumaksuineen alkaen 89,50 / 109,50 €

My Live Nation -presale: To 6.10. klo 10.00 – Pe 7.10. klo 10.00. Rekisteröidy tai kirjaudu osoitteessa livenation.fi/register

www.depechemode.com
www.livenation.fi


Lue lisää musiikkiuutisia.