Musiikki

TIEDOTE: Viihdy TähtiAreena Live ja Iskelmä Live pikkujouluissa

Tiedote.

Julkaistu: 03.11.2016 klo 13:59
Julkaisija: Tampereen Messut

 

TähtiAreena Live ja Iskelmä Live eivät jätä yleisöä kylmäksi Tampereella

TähtiAreena Live 2016 -konsertti tuo perjantaina 25.11. Tampereen TähtiAreenalle heinolalaisen punkrock-trio Apulannan, muusikko ja näyttelijä Olavi Uusivirran sekä Tehosekoittimen klassikoita soittavat Avaruuden Cowboyt. Iskelmä Live 2016 -konsertin tähtinä nähdään perjantaina 2.12. Paula Koivuniemi, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani sekä Viimeiset Kylähullut plays Juice. Tampereen Messujen tapahtumayksikkö Finland Events järjestää TähtiAreena Live -konsertin yhteistyössä Radio Cityn kanssa ja Iskelmä Live -konsertin yhteistyössä Iskelmän kanssa.

Parhaaseen pikkujouluaikaan järjestettäviin TähtiAreena Live– ja Iskelmä Live -konsertteihin on myynnissä Bilelippuja sekä illallisen sisältäviä Gold Dinner & Show- sekä Silver Dinner & Show -lippuja. Iskelmä Liven Gold-liput on myyty loppuun, mutta muita lippuja on saatavilla Ticketmaster Suomessa: www.ticketmaster.fi.

ta-cc-88htiareena-live-2016   iskelma-live-2016_s

 

Toni Wirtanen: Tampere on rakkauden kaupunki – TähtiAreena Livessä on luvassa sydämen kinuskia

Apulanta-yhtyeen Toni Wirtanen kertoo, että bändi on tulossa innoissaan Tampereen TähtiAreenalle esiintymään. TähtiAreena Live -konsertissa yleisö saa nauttia kunnon pikkujoulumeiningistä.

– Tampere on rakkauden kaupunki ja pikkujoulut ovat rakkauden aikaa. Tuossa illassa on tähdet kohdallaan ja siitä tulee äärimmäisen hieno. Pikkujoulumeiningin osalta me on kyllä ajateltu näin, että tytöt tanssii. Sipe on luvannut antaa sitä seksikästä sydämen kinuskia kaikille pikkumustaan pukeutuneille pikkujouluilijoille. Yllätyksiäkin on luvassa, mutta eihän niitä voi alkaa tässä vaiheessa paljastelemaan. Yleisön kannattaa kuitenkin ehdottomasti treenata jo Valot pimeyksien reunoilla -biisiä timanttista yhteislaulua varten. Se on mahtava. Tampere on mahtava. Tästä tulee mahtavaa, hehkuttaa Apulannan Toni Wirtanen.

TähtiAreena Live 2016 [LIPUT]:
Gold- ja Silver Dinner & Show: ovet auki klo 19.30, ruokailu 19.30–21.30. Bilelippu: ovet auki klo 20. Avaruuden Cowboyt plays Tehosekoitin klo 21.00–22.00, Olavi Uusivirta klo 22.30–23.45, Apulanta klo 00.15–01.30.

Apulanta


Iskelmä Live 2016: Paula Koivuniemi ja Tuure Kilpeläinen duetoivat ensi kertaa yhdessä livenä

Paula Koivuniemen uusi Duetot-albumi sisältää upeita kappaleita useiden mieslaulajien kanssa. Levyllä ovat mukana myös TähtiAreenan syksyn konserteissa nähtävät Toni Wirtanen sekä Tuure Kilpeläinen, jolta niin ikään on ilmestynyt Kaihon Karavaanin kanssa uusi levy Surusilmäinen Kauneus. Paula Koivuniemi on uuden albuminsa lisäksi innoissaan duetosta, jonka hän esittää Tuure Kilpeläisen kanssa TähtiAreenalla.

– Uusi Duetot-albumi oli suuritöinen ja vei toki paljon aikaa, kun iso porukka oli sitä tekemässä, mutta levystä tuli kerrassaan hieno ja fiilikset ovat todella hyvät. Tampereen Iskelmä Live -konsertissa bileväen kannattaa olla ajoissa paikalla, sillä nousemme siellä Tuure Kilpeläisen kanssa ensi kertaa yhdessä lavalle esittämään livenä albumillakin kuultavan dueton Mieto väkevä, iloitsee iskelmän kuningatar Paula Koivuniemi.

tuurekilpelainen_kaihonkaravaani_kuvanadihammouda

 

Paula Koivuniemi: TähtiAreena on hieno paikka esiintyä – mukavaa laulaa yleisön kanssa

Koivuniemi kertoo, että yleisö on aina ehdottomasti se juttu, joka antaa hänelle virtaa nousta lavalle ilta toisensa jälkeen, sillä ihmiset luovat fiiliksen. Iskelmä Livessä pikkujoulutunnelma on myös vahvasti läsnä.

– Pikkujoulut ovat aina tosi hauskoja ja ihmiset ovat ihanan vapautuneita ja hyväntuulisia. Ja tässä vuosien varrella on jo oppinut poistamaan yleisöstä ne loputkin jännittyneisyydet. Tampereen Iskelmä Live -konsertissa on luvassa repäiseviä kappaleita ja toki paljon omia hittibiisejä, koska mikäs sen mukavampaa kuin laulaa niitä yhdessä juhlakansan kanssa. TähtiAreena on hieno paikka esiintyä, joten tulossa on kaikin puolin upea ilta, Paula Koivuniemi lupaa.

Iskelmä Live 2016 [LIPUT]:
Gold- ja Silver Dinner & Show: ovet auki klo 19.00, ruokailu 19.00–21.00. Bilelippu: ovet auki klo 19.30. Viimeiset Kylähullut plays Juice klo 20.00–21.15, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani klo 21.45–23.00, Paula Koivuniemi klo 23.30–00.45.

paula_koivuniemi

 

Konserttien tapahtumainfo ja lisätiedot:
www.tahtiareena.fi. Konsertit ovat K-18.

Seuraa somessa:
#TähtiAreenaLive #IskelmäLive

Facebook:
https://www.facebook.com/TahtiAreena, https://www.facebook.com/finlandevents

Twitter:
@TahtiAreena, @finland_events