Festivaali

Tiedote

Iskelmä Myyrmäki – väkivahva artistikaarti vihdoin ensi kesäkuussa Vantaalla!

Iskelmä Myyrmäki – Food, Beer & Wine Festival on 3.-4.6.2022 ensimmäistä kertaa järjestettävä iskelmä- & pop-musiikkia ja ruoka- & juomakulttuuria innovatiivisesti yhdistävä, kaksipäiväinen ulkoilmafestivaali Myyrmäki Stadionilla, Vantaalla.

Katso saatavilla olevat liput

Kolmas kerta toden sanoo, sillä kahtena edellisenä kesänä tämä vertaansa vailla oleva tapahtuma on olosuhteiden pakosta jouduttu siirtämään. Alun perin se oli tarkoitus järjestää kesäkuussa 2020. 

Iskelmä Myyrmäki – Food, Beer & Wine Festivalin ohjelmatarjonta kattaa kotimaisen artistikaartimme ehdottoman eliitin.

Perjantaina 3. ja lauantaina 4. kesäkuuta Myyrmäki Stadionin estradilla esiintyvät Kaija Koo, Elastinen, Sanni, BEHM, Teflon Brothers, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Popeda, Chisu, Reino Nordin, Arttu Wiskari ja Erika Vikman.

Nimekkäästä esiintyjäjoukosta yhtä ei enää ensi kesän jälkeen esiintymislavoilla nähdä, kun sympaattisen Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani –kokoonpanon yli 12 vuotta kestänyt yhteinen taival päättyy.

Iskelmä Myyrmäki – Food, Beer & Wine Festival on suunnattu aikuiselle yleisölle. Festivaalialueelle, Myyrmäki Stadionin suojiin pystytetään eri pienpanimoiden ja viinimaahantuojien viihtyisiä tarjoilupisteitä, pubeja ja baareja sekä tunnettujen suomalaisten huippukokkien johtamia tasokkaita ja monipuolisia ruokailuyksikköjä.

Huippukokit ja -ravintolat, monipuoliset herkut, pienpanimo-oluet ja laadukkaat viinit

Julkisuudesta tunnetut suomalaiset huippukokit ja ravintola-alan gurut saapuvat Iskelmä Myyrmäki Festival –tapahtumaan omien työryhmiensä kanssa valmistamaan herkullisia ruoka-annoksia ja esittelemään kulinaristisia mieltymyksiään. 

Jotkut ruokailupisteet ovat erikoistuneet kalaruokiin, toiset riistaan tai suomalaiseen perinneruokaan. Osa panostaa eksoottisiin makuihin Georgiasta, Meksikosta tai Thaimaasta ja osa vannoo kasvisvaihtoehdon nimeen. Yleisölle on siis tarjolla monipuolista maisteltavaa hyvin laaja-alaisesti.

Tapahtumassa nähdään muun muassa television suosituimmista kokkiohjelmista tuttuja kokkeja ja ravintola-alan vaikuttajia, joista alla mainitut ovat jo vahvistaneet saapumisensa. Kevään kuluessa niin kokkien kuin ravintoloitsijoidenkin lista kasvaa entisestään!

Ravintola Shelterin keittiömestari ja Suomen Top Chef 2012 –voittaja Teemu Laurell ja Suomen kebab-maailmaa mullistaneet Holy-Døner -kebab-annokset. – Ruokafilosofiani perustuu yksinkertaisuuteen ja makuun, visuaalisuutta unohtamatta, Teemu toteaa.

Näyttelijänä ja kulinaristina tunnetuksi tullut Ville Haapasalo ja hatšapurit eli sulguni-juustoa tihkuvat, voilla höystetyt leivät on valmistettu 5000 vuotta vanhalla georgialaisella reseptillä. – Hatšapurit ovat lohturuokaa parhaimmillaan. Hatša tarkoittaa juustoa, puri leipää, Ville kertoo.

Seksico Tacos ja maankuulut tacot, jotka ovat saaneet alkunsa kaverusten intohimosta meksikolaista perinneherkkua kohtaan. – Helsinkiläisen Seksico Tacos –ravintolan räväkät yrittäjät protestoivat vuoden alussa ”mieltä vailla olevia” ravintolarajoituksia ja eduskunnan ”aivopieruja” vastaan toimittamalla kuukauden ajan jokaisesta ravintolasta tilatusta annoksesta Eduskuntataloon pierupussin eli pussillisen pierua.  

Thai Papaya ja kenties Suomen autenttisinta thaimaalaista ruokaa. Monilta kesäfestivaaleiltakin tutun Thai Papayan ideologia on tarjota aitoja thaimaalaisia makuelämyksiä, parhaista raaka-aineista ja ammattitaitoisen, thai-ruokaan erikoistuneen kokin valmistamana.

Monipuolisen ruoan saatteeksi Iskelmä Myyrmäki – Food, Beer & Wine Festival tarjoaa laajan kattauksen erilaisia pienpanimo-oluita, vaaleista ja virkistävistä tummiin ja maltaisiin oluihin sekä laajan valikoiman puna-, valko- ja rose- ja kuohuviinejä.

ISKELMÄ MYYRMÄKI – FOOD, BEER & WINE FESTIVAL

Myyrmäki Stadion, Vantaa
Pe 3.6. & la 4.6.2022

Kaija Koo, Elastinen, Sanni, BEHM, Teflon Brothers, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Popeda, Chisu, Reino Nordin, Arttu Wiskari ja Erika Vikman

Liput

1-PÄIVÄ – 59€
2-PÄIVÄ – 89€
1-PÄIVÄ VIP – 99€
2-PÄIVÄ VIP – 159€

www.iskelmamyyrmaki.fi