Musiikki

Tiedote

ZARA LARSSON HARTWALL ARENALLE MARRASKUUSSA

Ruotsalainen pop-tähti Zara Larsson ottaa haltuunsa pohjoismaiset areenat ensimmäisellä areenakiertueellaan. Kiertue suuntaa Tukholmaan, Göteborgiin, Osloon, Helsinkiin ja Kööpenhaminaan. Lipunmyynti Hartwall Arenan konserttiin käynnistyy perjantaina 28. toukokuuta Ticketmasterissa.

Katso saatavilla olevat liput

Tänä kesänä on kulunut kaksi vuotta siitä, kun Zara Larsson edellisen kerran kohtasi faninsa viimeisimmällä pohjoismaisella festivaalikiertueellaan. Hän oli sitä ennen kiertänyt Yhdysvaltoja ja ollut lämppärinä Ed Sheeranin Divide -kiertueella. Sen jälkeen hänen suosionsa on kasvanut yhä suuremmaksi ympäri maailmaa, ja Larsson on myös herättänyt kansainvälisen median huomion, mukaan lukien Billboard, Clash Magazine ja British Vogue. Vuoden 2020 lopussa hänet nimettiin MTV Europe Music Awardsien parhaaksi pohjoismaalaiseksi artistiksi.

Vuoden 2021 alussa Zara Larssonista tuli yksi kevään kuumimmista nimistä, kun hän teki kriitikoiden ylistämän maailmanlaajuisen livestriimin kolmannen albuminsa ”Poster Girl” julkaisun yhteydessä.

Nyt Zara Larsson lähtee yhtyeensä kanssa ensimmäiselle omalle areenakiertueelleen, ja hän sanoo siitä tulevan jotain hyvin hienoa.  

Areenakiertueen tekeminen on ollut aina unelmani ja nyt se toteutuu! Olen niin onnellinen voidessani vihdoin nousta lavalle yleisön edessä ja tavata fanejani uudelleen. Koko kiertueen tekeminen tuntuu todella hauskalta. Se tulee olemaan suurin show, jonka olemme tehneet, ja emme tule säästelemään mistään.”

Aiemminkin Zara Larssonin kanssa työskennellyt Viivi Huuska on ohjannut artistin viime viikolla julkaistun musiikkivideon ’Right Here (Alok Remix)´.

Zara Larsson - Right Here (Alok Remix - Official Music Video)

Illan Hartwall Arenalla aloittaa Sony Musicille levyttävä R&B-artisti Pihlaja, joka teki lopullisen läpimurtonsa vuonna 2020, jolloin hänen esikoislevynsä ”Kirjoitettu tähtiin” nousi Suomen virallisen albumilistan kärkikymmenikköön heti ilmestymisensä jälkeen. Pitkäsoiton viimeiset singlet muodostuivat isoiksi kultahiteiksi. Picasso vietti koko kesän Suomen TOP 50 -listalla Spotifyssa, kun taas Pojat dominoi samalla listalla vielä pidempään ja pyöri mm. YleX:n taajuuksilla tehosoitossa. Albumi toi Pihlajalle myös kaksi ehdokkuutta Emma Gaalassa, jossa hän myös esiintyi 2021.

Kiertuepäivät:
2021.11.19 – Scandinavium, Göteborg
2021.11.20 – Spektrum, Oslo
2021.11.21 – Avicii Arena, Tukholma
2021.11.24 – Hartwall Arena, Helsinki
2021.12.03 – Royal Arena, Kööpenhamina

Konsertti:

Zara Larsson – The Poster Girl Tour
Support: Pihlaja
Ke 24.11.2021 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18.30

Liput:

Myyntiin pe 28.5.2021 klo 10
Palvelumaksuineen alkaen 49 euroa Ticketmasterista
My Live Nation -ennakkomyynti ke 26.5. klo 12 – to 27.5. klo 12
Rekisteröidy osoitteessa: https://www.livenation.fi/register