Uutiset

Esittelyssä

Ystävänpäivä 2023 – lipputarjoukset & tapahtumavinkit

Ystävänpäivää juhlitaan tiistaina 14.2.2023. Mietitkö, miten osoittaa ystävälle tai rakkaalle tunteesi?

Anna lahjaksi lahjakortti

Yhteiset muistot ovat liima, joka pitää sinut ja elämäsi tärkeimmät henkilöt yhdessä.

Kokosimme yhteen tapahtumia, jotka haluat kokea rakkaan kanssa. Jaa rakkautta ja luo yhteisiä muistoja elämäsi tärkeän ihmisen kanssa vuonna 2023.

P.s. Ystävänpäivän lahjaostoksilla? Lahjakortti avaa ovet tuhansiin tapahtumiin!


Ystävänpäivän lipputarjoukset

Juhlimme ystävänpäivää lipputarjouksilla! Helsinki International Horse Show’n ja Cirque Du Soleil: CRYSTAL -näytösten liput ovat myynnissä ystävänpäivän suloisin tarjoushinnoin.

Cirque Du Soleil Crystal ystävänpäivä tarjous 2023

❤️Cirque Du Soleil: CRYSTAL – lipputarjous

Maailmankuulu Cirque Du Soleil tuo uskomattoman jääshow’nsa Espoon Metro Areenalle 16.-19.3.2023.

Cirque du Soleilin esitykset tunnetaan ainutlaatuisista ja kiehtovista juonilinjoistaan sekä upeista visuaalisista elementeistään, jotka kietovat yleisön sirkustaiteen hurmioon. Kun etsit todella ainutlaatuista elämystä sinulle tai ystävällesi, tämä on oiva valinta.

Nyt Cirque Du Soleil: CRYSTAL -näytösten liput ystävänpäivän tarjoushinnoin valikoituihin esityksiin jopa -26 % tarjouksella.

Kaksi tarjoushintaista lippua palvelumaksuineen alkaen:
111 € / 131 € / 147 € / 162 € / 2 lippua (norm. 150 € / 171 € / 191 € / 211 € / 2 lippua). Tarjous voimassa 7.-14.2.2023 tai niin kauan kuin tarjoushintaisia lippuja riittää.

Helsinki International Horse Show 2023 Ystävänpäivä tarjous

❤️Helsinki International Horse Show – lipputarjous

Helsinki International Horse Show laukkaa Helsingin Jäähalliin 18.-22.10.2023.

Horse Show haluaa hemmotella ystäviään perjantain koko päivän lipuilla. Aamunäytöksessä huippuratsukot pääsevät tunnustelemaan tähtiaareenaa tervetuliasluokassa. Myöhään iltaan kestävä Kansainvälinen Avajaisnäytös tuo areenalle niin kansainvälistä koulu- kuin esteratsastustakin.

Horse Show’n perjantain kokopäivän liput ovat nyt myynnissä ystävänpäivän tarjoushintaan. Perjantain 20.10.2023 aamu- ja avajaisnäytös yhteishintaan 116,50 €. Tarjous on voimassa 10.-17.2.2023.


Parhaat jaettavat elämykset vuonna 2023

Erin - Anna mun rakastaa kiertue 2023

❤️Erin

La 11.2. – su 5.3.2023

Ihana Erin rauhoittuu festari- ja klubikeikkojen jälkeen konserttisalikiertueelle tekemään syvempiä ja herkempiä tulkintojaan. Konserteissa on luvassa valovoimaisen artistin uuden levyn kappaleita, vanhoja hittejä, akustisesti riisuttuja versioita ja tarinoita kappaleiden ympäriltä.

Etsit sitten ystävänpäivän rientoja tai haluat jakaa hetken elämääsi musiikin äärellä tärkeän ihmisen kanssa, klikkaa liput taskuun.

Provinssi Jr 2023 Tullisali Oulu

❤️Provinssi Jr

Pe 24.2.2023 Tullisali, Oulu

Provinssi-festivaalin ennakkoklubikiertue on taas täällä! Provinssi Jr tuo lavalle suomalaisen popin nousevat tähdet ja ykkösnimet. Klubikiertueen artistikattauksessa nähdään pehmoaino, Lauri Haav, Isaac Sene ja Knife Girl.

Ottakaa kaverin kanssa varaslähtö festarikesään!

Irwin - musikaali Suomen kesäteatteri

❤️Irwin-musikaali

Ke 14.6. – su 13.8.2023 Apianniemi, Valkeakoski

Valkeakoskin Apianniemessä nähdään kesällä musikaali Irwinin eli Antti Hammarbergin elämästä.

Tarina seuraa legendaarisen Hammarbergin elämäntarinaa, mutta hieman uudesta näkökulmasta. Hän oli vaikuttava Irwin, mutta myös herkkä säveltäjä sekä ystävä ja isä.

Kokoa ystäväporukka kasaan ja suuntaa kesän roadtripillä Valkeakoskelle. Samettiset kesäillat ja yhteiset muistot odottavat!

Take That Helsinki 27.6.2023

❤️Take That

Ti 27.6.2023 Kaisaniemen puisto, Helsinki

Maailmaa 1990-luvulla villinnyt Take That saapuu Helsinkiin kesällä!

Monelle fanille legendaarisen poikabändin kiertue on mahdollisuus nostalgiaan ja nuoruuden muistojen uudelleenelämiseen. Olisiko aika soittaa ystävänpäivänä jälleennäkeminen koolle ysärin ystäväporukan kanssa?

Depeche Mode Memento Mori 2023 Helsinki

❤️Depeche Mode

Ti 8.8.2023 Kaisaniemen puisto, Helsinki

Depeche Moden konsertti on varmuudella uniikki ja ikimuistoinen. Jaa elämys rakkaan kanssa ja tanssikaa yhdessä lempibiisien tahtiin!

Keikasta voi tietenkin nauttia myös yksin. Mutta on se vaan niin ihanaa analysoida settilistaa ja laulaa kurkku suorana rakkaan ihmisen kanssa.

Louis Tomlinson Helsinki 2023

❤️Louis Tomlinson

Ti 4.9.2023 Helsingin Jäähalli

Tätä on odotettu. Ei tarvita edes sanoja.

One Directionista maailman maineeseen ponnistanut laulaja-lauluntekijä Louis villitsee faneja kiertueellaan ympäri maailmaa. Onko teillä jo faniporukka kasassa?


Ticketmaster lippu lahjakortti


Lue lisää tapahtumauutisia.