Festivaali

Tiedote

Wolt ja Ticketmaster yhdistivät voimansa – Blockfest-rannekkeet kotiovelle tai Wolt Marketiin

Wolt ja Ticketmaster ovat yhdistäneet voimansa ja tuovat Blockfest-rannekkeet kätevästi kotiovellesi tai lähimpään Wolt Markettiin.

Tilaa Blockfest-ranneke Wolt-toimituksella

Voit nyt ostaa Ticketmasterin verkkokaupasta Wolt-lipputyypin ja saada rannekkeesi kotiin toimitettuna ruokaostosten yhteydessä tai noutaa sen lähimmästä Wolt Marketista.

Rannekkeen voi vaihtaa esimerkiksi Oulun Wolt Marketissa ennakkoon ilman jonoja, ennen kuin matkustaa festaripäivänä Tampereelle.

Wolt Market toimii seuraavissa kaupungeissa: Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku, Jyväskylä, Joensuu, Seinäjoki, Vaasa, Lahti, Pori ja Oulu.

Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali Blockfest järjestetään Tampereen Ratinalla 16.-17.8.2024. Wolt-lipputyypin festarilippuja myydään 25.6- 26.7.2024, ja lipputyypin rannekkeet ovat vaihdettavissa ennakkoon (kotiinkuljetus tai nouto) ajalla 1.8.-15.8.2024.

Miten tilaan Wolt-ennakkorannekkeenvaihdon?

1. Valitse Ticketmasterin verkkokaupassa ”BLOCKFEST – WOLT” -tilaisuus ja haluamasi lipputyyppi.

2. Valitse luettelosta Wolt Market, jonne haluat rannekkeesi toimitettavan.

3. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi tai luo Ticketmaster-tili. Tarkistathan, että tililläsi on voimassa oleva puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Saat sähköpostiisi lipun ja muistutuksen, kun rannekkeesi on vaihdettavissa.

4. Suorita maksu loppuun.

5. Saat sähköpostiisi PDF-lipun ja tilausvahvistuksen. Rannekkeet ovat vaihdettavissa (kotiinkuljetus/nouto) ajalla 1.8.-15.8.2024.

Huom! Wolt-ennakkorannekkeenvaihtoon tarvitset tilausnumeron. Tilausnumero löytyy tilausvahvistuksen otsikosta tai lipustasi ”Tilausnumero” -otsikon alta.

Miten noudan Blockfest-rannekkeen Wolt Marketista?

Ranneke on noudettavissa siitä Wolt Marketista, jonka valitsit lippua ostaessasi. Ranneke on noudettavissa Wolt Marketin aukioloaikojen mukaisesti 1.8.-15.8.

Ennen hakuajan alkamista, saat muistutuksen sähköpostiisi. Saat rannekkeen näyttämällä tilausnumerosi (katso tilausohjeen kohta 5).

Miten tilaan Blockfest-rannekkeen kotiin?

Voit tilata rannekkeesi kotiin ruokaostostesi yhteydessä aikavälillä 1.8.-15.8.

  • Avaa Wolt-sovellus.
  • Avaa Wolt Market, jonka valitsit lippua ostaessasi.
  • Valitse tavalliset ostoksesi (minimi ostoskori 15€)
  • Valitse Wolt Marketista kategoria ”BLOCKFEST RANNEKKEENVAIHTO”.
  • Syötä tilausnumerosi (katso tilausohjeen kohta 5) ennen tilausvahvistusta ”Lisää kommentti kaupalle / Add a message for the store” -kohtaan sen oikeassa muodossa.

Mitä jos tarvitsen apua tilaukseni kanssa?

Asiakaspalvelumme auttaa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme:

  1. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen
  2. Kirjautumalla käyttäjätilillesi ja navigoimalla lipputilaukseen, jota asiasi koskee ja kilkkaamalla ”Tarvitsetko apua tämän tilauksen kanssa?”
  3. Soittamalla puhelinpalveluumme

Lue lisää festariuutisia.