Musiikki

Weekend julkisti ensimmäiset artistinsa – Tuottajalegenda Boris Brejcha ja kotimaiset DJ-huiput elokuussa Weekendin avauskonsertissa Käpylän liikuntapuistossa!

Suurten festivaalien vakiovieraaksi noussut saksalainen DJ-tuottajahuippu Boris Brejcha on julkaistu elokuussa Helsingissä pidettävän Weekendin avauskonsertin ensimmäiseksi esiintyjäksi. Boris Brejcha nähdään Käpylän liikuntapuistossa torstaina 5. elokuuta yhdessä mm. suomalaisten suursuosikkien, Orionin, Orkidean ja Heikki L:n kanssa.

High-techin minimalin kuninkaaksi kutsuttu Boris Brejcha on tullut tunnetuksi paitsi musiikistaan myös näyttävästä maskistaan. Hän on tehnyt muutaman vuoden aikana näyttävän nousun Berliinin klubeilta Tomorrowlandin, Timewarpin ja Exitin kaltaisille megafestivaaleille.

Kaikki helmikuun 1. päivään mennessä Weekendiin kahden päivän lipun ostaneet pääsevät katsomaan torstain avauskonserttia ilman erillisen lipun ostamista. Avauskonsertin liput ovat myynnissä erikseen ostettuina 59 euron hintaan Ticketmasterissa, Tiketissä ja Lippupisteessä.

Weekend julkistaa lisää artisteja lähiviikkojen aikana.

Weekend 5.-7. elokuuta, Käpylän liikuntapuisto, Helsinki