Musiikki

Tiedote

Weekend Festivalin yhdeksi pääesiintyjäksi DJ Snake – festivaalin lavalla nähdään heinäkuussa kattaus maailman suosituimpia artisteja

Hämeenlinnan Kantolanpuistossa 1.-3.7.2022 juhlittavan festivaalin tähtikaartiin on kiinnitetty elektronisen tanssimusiikin eliittiin kuuluva DJ Snake.

Katso saatavilla olevat liput

Kymmenvuotisjuhlaansa viettävän festivaalin aiemmin julkaistut pääesiintyjät ovat tämän hetken maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Post Malone sekä kaksi kertaa vuoden DJ:ksi valittu David Guetta.

Weekend Festivalilla nähtävän, suurta kansainvälistä suosiota nauttivan tähden, DJ Snaken, meriitit ovat kiistattomia: 35-vuotiaan ranskalaisen DJ-tuottajan musiikkia on striimattu 32 miljardia kertaa ympäri maailman. Viimeisimpiin hitteihin lukeutuva, Justin Bieberin kanssa yhteistyössä tehty, ”Let Me Love You” on rikkonut useita timantti- ja multiplatinarajoja. DJ Snake on takonut kansainvälisen suosion saavuttaneita kappaleita myös muun muassa Major Lazerin ja MØn sekä Selena Gomezin, Cardi B:n ja Ozunan kanssa. 

Festivaali saa myös laajempaa kansainvälistä vahvistusta, kun muun muassa Flo Milli, Tion Wayne, Sam Tompkins, Lil Tjay, Peach Tree Rascals, AJ Tracey sekä Meduza esiintyvät kaikki Suomessa ensi kertaa. Ulkomaisista artisteista lavalle nousevat myös Tove Lo, Gorgon City sekä Rezz.

Weekend Festival on julkaissut tällä viikolla lisäksi myös lukuisia muita festivaalilla esiintyviä artisteja. Suomalaisista artisteista lavan haltuun ottavat esimerkiksi Blind Channel, Gasellit, JVG, Sanni ja Pyhimys.

Kaiken kaikkiaan Weekend Festivalissa soittaa heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna yli 80 artistia, Weekend Festivalissa nähdään ensi kesänä monipuolinen kattaus niin kansainvälisiä huippuja eri musiikkigenreistä, kotimaisia kärkinimiä kuin myös nousevia artisteja.

Lisää artistijulkaisuja on luvassa vielä kevään aikana. Päiväkohtaiset esiintyjät julkaistaan ma 11.4. ja samalla alkaa kaikkien lipputyyppien ennakkomyynti Weekend Festivalin uutiskirjeen tilaajille.

Virallinen päiväkohtainen lipunmyynti alkaa ti 19.4. klo 9.00 Ticketmasterissa.