Festivaali

Tiedote

Weekend Festival julkaisi pääesiintyjiä

Weekend Festival on julkaissut esiintyjiä kesälle 2024. Lipunmyynti käynnistyy Ticketmasterilla ma 11.12.2023.

Katso saatavilla olevat liput

Pohjois-Euroopan suurin elektronisen tanssimusiikin festivaali Weekend Festival on julkaissut perjantain pääesiintyjät. Festivaalin päälavalla nähdään avauspäivänä Tiësto sekä Alan Walker. Festivaali julkisti jo edellisellä viikolla haluttuja nimiä, mm. Timmy Trumpet ja Boris Brejcha.

Festivaali tuo laajan kattauksen genren tähtiä ja nousevia nimiä elokuussa Espoon Vermon tapahtumapuistoon. Festivaalin musiikkikattauksessa on luvassa festarikansalle todellista herkkua, kun lavoilla nähdään tulevana kesänä kattava nippu tämän hetken kuumimpia DJ-nimiä.

Tapahtuma järjestetään ensi kertaa ikärajallisena. Lippujen myynti alkaa 11.12. klo 09.00 Ticketmasterilla.

Tiësto ja Alan Walker Weekend Festival -perjantain pääesiintyjiksi

Hollantilainen ikoni ja Grammy-voittaja Tiësto sekä suomalaisten suosikki norjalainen Alan Walker on kiinnitetty perjantain pääesiintyjiksi.

GRAMMY® Award-voittaja, kansainvälinen ikoni Tiësto on kerännyt yli 8 miljardia globaalia streamia eri alustoilla ja myynyt yli 36 miljoonaa levyä. DJ ja tuottaja on ainoa artisti, joka on koskaan samanaikaisesti pitänyt hallussaan titteleitä ”Kaikkien aikojen suurin DJ” (Mixmag), ”Numero 1 DJ” (Rolling Stone) ja ”EDM:n kummisetä” (Billboard).

Hänen kappaleensa Business oli ehdolla viime vuonna parhaan tanssikappaleen Grammy-palkinnon saajaksi. All of Me voitti parhaan remixatun kappaleen Grammy-palkinnon vuonna 2015.  Artistin tanssilattiamenestys ympäri maailmaa on kiistaton. Tiësto on esiintynyt Suomen Weekend Festivalissa aiemmin kerran vuonna 2016. Samana vuonna hän soitti myös Weekend Balticissa ja Weekend Ruotsissa.

Weekend Festivalin päälavalla viime vuoden tavoin esiintyvä norjalais-DJ Alan Walker on tehnyt satoja miljoonia striimejä keränneitä biisejä niin kansainvälisten tähtiartistien kuin myös suomalaisten artistien kanssa. Aiemmin tänä vuonna Walker teki yhteistyössä Käärijän kanssa remixin euroviisihitti Cha Cha Chasta. Walkerin tunnetuin kappale Faded on striimannut pelkästään Spotifyssa 1,8 miljardia kertaa.

Weekendissä nähdään monipuolinen artistikattaus

Weekend Festival julkaisi viime viikolla ensimmäiset artistit. Lauantain toisena pääesiintyjänä nähdään maailmaa kiertävä Timmy Trumpet. Lisäksi festarilavoille nousevat mm. Boris Brejcha, Tungevaag sekä Darude.

Ensimmäistä kertaa yksi lavoista on kokonaan kansainvälisen levy-yhtiön, FCKNG Serious -labelin, artistien kuratoima.

Perjantaina lavalla nähdään kansainvälisistä artisteista myös energinen, espanjalainen Tech House -artisti Wade sekä ibizalaista iloa ja hyviä fiiliksiä tarjoileva Miane. Lauantaille on kiinnitetty pitkän linjan DJ ja tuottaja, belgialainen Coone sekä hollantilainen nouseva teknotähti Dion Visser.

Artistien esiintymisajat julkaistaan myöhemmin. Lauantain toinen pääesiintyjä julkaistaan myöhemmin.

weekend festival
© Geoffrey Hubbel

Tähän mennessä kiinnitetyt artistit ja esiintymispäivät

Perjantai 2.8.2024
Alan Walker
Tiësto
Wade
Miane
Ann Clue
Boris Brejcha
Darude
Deniz Bul
Frieder & Jakob
Morits Hofbauer
Showtek
Sub Zero Project

Lauantai 3.8.2024
Coone
Dion Visser
Brennan Heart
Da Tweekaz
Kanine
Timmy Trumpet
Tungevaag
Vibe Chemistry
Will Sparks

FCKNG Serious -label
Boris Brejcha
Ann Clue
Deniz Bul
Frieder & Jakob
Morits Hofbauer

Weekend Festival
2.-3.8.2024 Vermon tapahtumapuisto, Espoo


Lue lisää festivaaliuutisia.