Perhe

Tiedote

Walking with Dinosaurs palaa Helsinkiin lokakuussa

Yli 9 miljoonaa ihmistä ympäri maailman hurmannut jättimäinen dinosaurusspektaakkeli nähdään Helsingissä, Hartwall Arenalla seitsemän esityksen voimin 18.-21. lokakuuta.

Katso tarjolla olevat liput

WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR PALAA HELSINKIIN LOKAKUUSSA

Palkittuun BBC-tv-sarjaan perustuva Walking With Dinosaurs -areenashow palaa ensi syksynä Suomeen. Lipunmyynti esityksiin käynnistyy maanantaina 5. maaliskuuta Ticketmasterissa.

Dinosaurukset tulevat jälleen vaeltelemaan kansainvälisellä maaperällä, kun maailmanlaajuisesti ylistetty Walking With Dinosaurs – The Arena Spectacular tekee paluun vuonna 2018. Yli 9 miljoonaa ihmistä yli 250 kaupungissa on nähnyt Walking With Dinosaurs -areenaspektaakkelin – nyt vuorossa on uusi maailmankiertue, joka käynnistyy Isosta-Britanniasta heinäkuussa 2018 ja suuntaa sen jälkeen kansainväliselle kiertueelle, ottaen haltuun areenat ympäri Eurooppaa, mukaanlukien Suomi. 20 miljoonan dollarin tuotanto tarjoilee päivitettyä, huippuluokan teknologiaa, painottaen sen asemaa isoimpana ja parhaimpana dinosaurusshow’na maailmassa.

Päivitetyssä tuotannossa on luvassa vaikuttavia ja värikkäitä muutoksia, ja siinä on otettu huomioon viimeisin tieteellinen tutkimus, jonka mukaan esimerkiksi joillain dinosauruslajeilla arvellaan olleen höyhenpeitettä. Walking With Dinosaurs – The Arena Spectacularin on tuottanut Global Creatures. Tunnin ja 40 minuuttia kestävä show syventyy dinosaurusten evoluutioon suurella tarkkuudella. Walking With Dinosaurs -areenaspektaakkelissa nähdään esimerkiksi kuinka lihansyöjädinosaurukset kehittyivät kävelemään kahdella jalalla ja kuinka kasvinsyöjät puolustautuivat ketteriltä saalistajilta.

Mukana on yhdeksän lajia dinosaurusten 200 miljoonan vuoden valtakaudelta. Show’ssa on mukana mm. hirmuliskojen kuningas Tyrannosaurus Rex, Plateosaurus ja Liliensternus triaskaudelta, Stegosaurus ja Allosaurus jurakaudelta sekä Torosaurus ja Utahraptor liitukaudelta. Suurin showlisko on Brachiosaurus, joka on 11 metriä korkea ja 17 metriä pitkä päästä hännänpäähän. Dinosauruksia rakennettiin peräti vuoden verran 50 ammattilaisen – mm. insinöörien, mallintajien, artistien, maalareiden, animoijien – voimin.

Show’ssa maailmanhistoria herää eloon maapallon mantereiden erkaantuessa, ja triaskauden kuivien aavikoiden vaihtuessa myöhäisen jurakauden vehreiksi preerioiksi. Valtameret syntyvät, tulivuoret purkautuvat ja metsäpaloja syttyy – kaikki johtaa valtavan komeetan törmäämiseen maapallolle, jota seurasi dinosaurusten sukupuuttoon kuoleminen.

Show sai alkunsa Australiassa, jossa vuosien suunnittelun ja työn jälkeen Walking With Dinosaurs – The Arena Spectacular heräsi eloon Sydneyn Acer Arenalla tammikuussa 2007. Pian tämän jälkeen show valloitti koko maailman ennätyksiä rikkoen – suomalaisyleisöt se on vakuuttanut vuosina 2009 ja 2012.

LIPUT:

Myyntiin ma 5.3.2018 klo 9 >>> www.ticketmaster.fi

Aikuiset: palvelumaksuineen alkaen 49,50 / 59,90 / 69,50 / 79,50 euroa

Lapset (12v. asti): palvelumaksuineen alkaen 34,50 / 44,50 / 49,50 / 60,50 euroa

 

Walking With Dinosaurs – The Arena Spectacular on tuotettu alun perin Australiassa Gerry Ryanin, Malcolm Cooken ja Jill Bryantin toimesta, ja maailmalle sen tuo Global Creatures.

www.dinosaurlive.com

Walking With Dinosaurs