Musiikki

Review

Valon Aikaa pimeyden keskelle

Ennen kuin lumipeitto peittää maan, Suomessa vietetään tällä hetkellä ehkä vuoden pimeimpiä aikoja. Ei kuitenkaan kannata alistua synkkyyteen, vaan nauttia upeista ja iloisista tapahtumista, kuten yhdestä Suomen suurimmasta joulukonsertista Valon Ajasta.

Katso tarjolla olevat liput

Ennen kuin lumipeitto peittää maan, Suomessa vietetään tällä hetkellä ehkä vuoden pimeimpiä aikoja. Ei kuitenkaan kannata alistua synkkyyteen, vaan nauttia upeista ja iloisista tapahtumista, kuten yhdestä Suomen suurimmasta Valon Aika joulukonsertista.

Aikaisemmin Suurena Jouluparaatina tunnettu joulukonsertti (nyk. Valon Aika) sai alkunsa Turkuhallissa jo yli 20 vuotta sitten vuonna 1996, kun Turun musiikkiluokkien jouluisessa konsertissa vierailevina tähtinä olivat Seppo Ruohonen ja Anna Hanski.

Valon Aika

Ensimmäisen kerran nykyisen nimensä Valon Aika sai vuonna 2003. Tällöin valoa pimeyteen musiikkiluokkien kera toi mm. aina yhtä iloinen Arja Koriseva. Tämän jälkeen nuorten lupaavien tähtien lisäksi lavalla on nähty mm. Aili Ikonen, Saara Aalto, Rajaton, Anne Mattila, Mira Luoti, Mikko Mäkeläinen ja Anna Eriksson.

Valon Aika

Joulukonsertissa on kaikkiaan mukana lähes 650 esiintyjää Turun musiikkiluokilta Puolalan koulusta, Luostarivuoren koulusta ja lukiosta sekä Puolalanmäen lukiosta. Lisäksi mukana ovat Turun konservatorion lapsi- ja nuorisokuoro. Tämän lisäksi konserttiin näyttävyyttä mukana ovat tuomassa Raija Lehmussaaren balettikoulun tanssijat ohjaajineen.

Valon Aika

Konsertin kapellimestarina toimii aiemmistakin Valon Aika -esityksistä tuttu Puolalanmäen musiikkilukion lehtori Timo Lehtovaara. Tänä vuonna vierailevana artistina on televisiostakin hyvin tutuksi tullut näyttelijä- ja muusikko Maria Ylipää.

Valon Aika

Valon Aika -joulukonsertti on areenaluokan kokoluokastaan huolimatta tunnelmaltaan ainutlaatuinen, koskettava ja valoisa tapahtuma koko perheelle. Tapahtuma on jo vuosia tuonut iloa monille sukupolville niin katsojille kuin myös esiintyjille.

Osta siis liput ennakkoon ja varmista paikkasi upeaan Valon Aika -joulukonserttiin >>> http://bit.ly/2AfrlIv