Musiikki

Tiedote

Vain Elämää -juhlakauden artistit Hartwall Arenalle!

Syksyn Vain Elämää -juhlakauden tähtiartistit nousevat Hartwall Arenan lavalle yhteiskonsertissa lauantaina 28.12.2019. Ainutlaatuisessa Vain Elämää Live -show’ssa esiintyvät Antti Tuisku, Erin, Lauri Tähkä, Vesala, VilleGalle, Elastinen, Maija Vilkkumaa ja Samu Haber.

Katso tarjolla olevat liput

Artisteja säestää huippumuusikoista koostuva Leri Leskinen Orchestra. Luvassa on taatusti unohtumaton ja ikimuistoinen ilta täynnä juhlan tuntua, ohjelmasta tuttuja kappaleita sekä koskettavia ja mielenkiintoisia tarinoita.

Tällä hetkellä käynnissä on jo Vain Elämää -ohjelman kymmenes kausi. Katsojat ovat jälleen ottaneet ilolla vastaan uuden kauden ja sen artistit. Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden lista on täyttynyt Vain Elämää -biiseistä kuten Lauri Tähkän Blaablaa (en kuule sanaakaan),  Antti Tuiskun Joku raja, VilleGallen Pikkuveli, Erinin Mä hiihdän ja Vesalan Nyt kommentoin. Kauden kaksi ensimmäistä jaksoa ovat olleet menestyksekkäitä: Antti Tuiskun päivä tavoitti ensimmäisen viikonlopun aikana peräti 1,4 miljoonaa katsojaa. Myös viime perjantaina nähty Vesalan päivä kiinnosti ja jakso tavoitti kaikkiaan yli 900 000 silmäparia.*

Ensimmäisten neljän jakson kappaleet julkaistaan 27. syyskuuta albumilla Vain Elämää Kausi 10 – Ensimmäinen kattaus. Loput biisit ilmestyvät Toinen kattaus -levyllä 25. lokakuuta.

Vain Elämää Live -konsertin liput tulevat myyntiin keskiviikkona 25.9. klo 9. Liput Ticketmasterista palvelumaksuineen alkaen 49,50€.

Vain Elämää Live – Juhlakausi Hartwall Arenalla la 28.12.2019,
Ovet klo 18.30, showtime klo 20.
Keikan kesto n. 2,5 h (sis. väliaika).

Konsertin lipunmyynti alkaa Ticketmasterissa ke 25.9. klo 9.00.

*Luvut: Finnpanel TV-mittaritutkimus sekä Sanoma videoanalytiikka

Vain elämää