Festivaali

Tiedote

Uusi Suvilahti Summer -tapahtumasarja tuo kotimaisten artistien tähdittämät keikat ja leffaillat Suvilahteen

Kesäkuun 11. päivä Suvilahden isolla energiakentällä avataan Suvilahti Summer - tapahtumasarja. Ensimmäisten tapahtumaviikkojen aikana Suvilahdessa järjestetään mm. konsertteja ja leffailtoja. Tapahtumat jatkuvat tämänhetkisten suunnitelmien mukaan päivittäin tiistaihin 30.6. asti. Suvilahti Summerin tapahtumien lipunmyynti alkaa Ticketmasterissa perjantaina 5.6. klo 10. Ennakkoon myytävät ruoka- ja juomapaketit voi ostaa osoitteessa suvilahtisummer.fi

Katso saatavilla olevat liput

Suvilahden urbaaniin ympäristöön sijoittuva Suvilahti Summer -tapahtumasarja järjestetään tänä kesänä ensimmäistä kertaa. Tapahtumasarjan ohjelma käynnistyy Emma-palkitun Evelinan konsertilla 11. kesäkuuta. Avajaisillan jälkeen luvassa on monipuolista tapahtumatarjontaa aina juhannusteemasta brunsseihin ja karaokesta elokuvanäytöksiin. Jälkimmäisistä mainittakoon mm. erikoisennakkonäytöksensä saava lennokas draamakomedia Näkemiin Neuvostoliitto.

Ohjelmiston pääpaino on kuitenkin kotimaisten huippuesiintyjien odotetuissa livekeikoissa. Striimientäyteisen kevään jälkeen Suvilahti Summer -lavalle nousevat Evelinan lisäksi mm. Anssi Kela, Olavi Uusivirta Duo, Maustetytöt, Jesse Markin, Ursus Factory sekä Martti Servo & Napander. Esiintyjälista ja muut sisällöt täydentyvät kesäkuun aikana.

Tapahtumasarja toteutetaan tämän hetken viranomaisohjeistuksen mukaisesti turvallisuutta noudattaen. Tapahtuma-alueella on 2-6 hengen seurueille tarkoitetut pöytä- ja tuolisetit, joissa ihmiset istuvat omissa seurueissaan. Pöytäseurueet on erotettu toisistaan turvavälein.

On loistavaa päästä aloittamaan tapahtumat pienen tauon jälkeen näin ainutlaatuisella tavalla. Tämä on hyvä esimerkki siitä miten kriisi synnyttää uutta ja ainutlaatuista. Uskomme, että nämä kesäkuun hetket Helsingin paraatipaikalla tulevat jäämään sinne saapuville mieleen ikuisesti monista syistä. Artistit, me ja varmasti yleisö ovat tästä innoissaan.”, iloitsee Live Nation Finlandin toimitusjohtaja Tomi Saarinen.

Meidän piti järjestää Live Nation Finlandin kanssa toukokuussa uudenlainen viinitapahtuma Suvilahti Winefest, jonka jouduimme valitettavasti siirtämään vuoteen 2021. Hetken aikaa pohdimme, että voisimmeko kuitenkin järjestää yhdessä jotain ainutlaatuista tämän kriisin keskelle tuomaan iloa yleisölle ja tässä sitä nyt ollaan. On ollut hienoa huomata, kuinka vaikeinakin aikoina pystytään yhdessä tekemään hienoja juttujajatkaa Suvilahti TBA:n toimitusjohtaja Mikko Vehmas.

Suvilahti Summer -tapahtumasarja tukee Helsingin kaupungin halua kehittää Suvilahden aluetta monimuotoisena tapahtumapaikkana.Toivomme tapahtumien tuovan iloa kaupunkilaisille ja vierailijoille, ja olemme mukana edistämässä sitä että elämykset tarjoillaan turvallisesti ja vastuullisesti”, sanoo Helsingin kaupungin viestintäjohtaja Liisa Kivelä.

Tähän mennessä vahvistettu ohjelma:

To 11/6 Evelina
Pe 12/6 Anssi Kela
La 13/6 Singa Open Air Karaoke
La 13/6 Maustetytöt
Su 14/6 Knipi
Ma 15/6 Armomurhaaja -elokuva
Ti 16/6 Näkemiin Neuvostoliitto – erikoisennakkonäytös
Ke 17/6 Ursus Factory
To 18/6 Edumania -elokuva + Edumania Holiday Special
Pe 19/6 Martti Servo & Napander
La 20/6 Singa Open Air Karaoke
La 20/6 Dallapé
To 25/6 Olavi Uusivirta Duo
Pe 26/6 Olavi Uusivirta Duo
Su 28/6 Jesse Markin + Lauantaidisko DJ’t

Tarkemmat aikataulut, ohjelmatiedot ja uudet julkistukset löytyvät osoitteesta suvilahtisummer.fi

Suvilahti Summerin toteuttavat Suvilahden kulttuurikeskuksessa tapahtumakeskusta ja ravintolaa pyörittävä Suvilahti TBA ja Suomen suurin tapahtumajärjestäjä Live Nation Finland yhteistyössä Helsingin Kaupungin kanssa.

Tapahtuman turvallisuus: Yleisön, esiintyjien ja henkilökunnan turvallisuus on erittäin tärkeää ja noudatamme tämän hetkisiä turvallisuusohjeita varmistaaksemme turvallisen tapahtumakokemuksen. Tapahtuman äänentoistoa on muokattu turvallisuus silmällä pitäen. Yleisöä ohjeistetaan ja heitä pyydetään noudattamaan käsi- ja yskimishygieniaohjeistuksia. Tapahtumaan ei saa saapua koronavirusoireisena tai muuten sairaana. Viranomaisohjeistuksen mukaan riskiryhmiin kuuluvia suositellaan välttämään yleisötapahtumia. Lisätietoja tapahtuman järjestelyistä löydät osoitteesta suvilahtisummer.fi

Ruoka- ja juomatarjoilu: Lipunostaneita suositellaan tilaamaan lähitoimijoiden tuotteita sisältävä piknik-paketti etukäteen osoitteesta suvilahtisummer.fi . Tapahtumapaikan ruoka- ja juomapisteillä noudatetaan turvallisuusvälejä ja tehostettua hygieniaa. Alueelle ei voi tuoda omia ruokia ja juomia.

Suvilahti Summerin ikäraja on 18-vuotta, sillä koko tapahtuma on anniskelualuetta, lukuun ottamatta erikoistapahtumia minkä ikärajat ilmoitetaan erikseen tapahtumien julkistuttua.

Pressikuvat: https://lne.box.com/s/0lu9692w5oi1mvczop5u7aehjzizl4qd

Median akkreditointi:  [email protected]
Vain medioiden ennakkotoimeksiannot. Akkrepyynnöt käsitellään tapahtumakohtaisesti.

Lisätiedot: www.suvilahtisummer.fi

Tapahtuma: Suvilahti Summer 10.-30.6.2020 Suvilahti, Helsinki

Liput: Tulevat myyntiin pe 5.6. klo 10 Ticketmasterissa
Hinnat tapahtumasta riippuen alkaen 12 € palvelumaksuineen (min. 2 lippua). Liput ostetaan pöytäkunnittain. Myynnissä on 2-6 henkilön pöytiä.
My Live Nation- ennakkomyynti 4.6. klo 10 – 22
Liput myynnissä vain ennakkoon Ticketmasterin verkkokaupasta. Lippuja ei voi ostaa tapahtumapaikalta. 

Järjestäjät: Live Nation Finland Anu Kauppi / [email protected]

Suvilahti TBA
Mikko Hultman / [email protected]
Mikko Vehmas / [email protected]
Juha Tarvonen / [email protected]

Viestintä ja haastattelupyynnöt: Live Nation Finland [email protected]  050 3883769