Festivaali

Tiedote

Uusi North of Hell -metallifestivaali tarjoaa upean kansainvälisen kattauksen elokuussa

Oulun Kuusisaaressa järjestettävän tapahtuman liput tulevat myyntiin perjantaina 21.1.2022.

Katso saatavilla olevat liput

Matkustusrajoitteiden takia vuodella eteenpäin siirtynyt ensimmäinen North of Hell -metallifestivaali palaa aiempaa vahvempana ja julkaisee tänään ensimmäisen kattauksen esiintyjiään. Tavoitteena on alusta asti luoda Oulun Kuusisaaressa 12.–13. elokuuta järjestettävälle festivaalille oma identiteettinsä ja täydentää pohjoisemman Suomen festivaalitarjontaa.

”Viime vuonna muualla maailmassa vallitsevien olosuhteiden johdosta artistien maahanpääsyä ei voitu taata, sillä matkustusrajoitukset jatkuivat, vaikka olimmekin Suomessa jo paremmassa tilanteessa tapahtumien suhteen. Tästä syystä meillä ei ollut juurikaan muuta vaihtoehtoa kuin siirtää tapahtuma vuoteen 2022. Tämä oli mielestämme oikea ratkaisu, koska tällä saimme varmistettua entistäkin laadukkaamman ohjelman”, kertoo tapahtuman promoottori Kalle Keskinen.

”Ohjelmisto on vahva ja uskon sen herättävän kiinnostusta metallidiggareissa, joille on saatu mukaan niin Cannibal Corpsen sekä Napalm Deathin kaltaisia legendoja kuin uudempaa aaltoa edustavat Zeal & Ardor sekä Leprous. Vielä kun mukaan heitetään Vader, Hypocrisy ja modernin post-metallin kärkinimi Cult of Luna sekä progressiivisen metallin legenda Opeth, niin aika tasapainoisella ohjelmalla päästään aloittamaan tämän vuoden julkistukset”, jatkaa ohjelmistosta vastaava promoottori Teemu Mäntynen.

”Voidaan jo nyt siis puhua viime vuotta vahvemmasta ohjelmasta vaikka vielä on nimiä julkistamatta”, lisää Kalle Keskinen

Early bird -liput tulevat myyntiin tämän viikon perjantaina 21. helmikuuta kello 9.00 Ticketmasterissa. Erikoishintaiset kahden päivän liput ovat myynnissä maaliskuun loppuun asti. Päiväkohtaiset pääsyliput tulevat myyntiin myöhemmin kevään aikana.

Nyt julkistetut artistit ovat:

Opeth (SWE)
Cult of Luna (SWE)
Cannibal Corpse (US)
Hypocrisy (SWE)
Napalm Death (UK)
Leprous (NO)
Zeal & Ardor (CH/US)
Turmion Kätilöt
Vader (PO)
The Ocean (DE)
Wolfheart
Norna (SE)
Rotten Sound
Dawn of Solace

Tapahtuma on K-18.

Liput (hinnat voimassa 31.1.2022 saakka):
2 pv – 95€
2 pv Silver – 125€
2 pv Gold – 200€