Musiikki

Tiedote

Tuusulan Rykmentinpuisto muuttuu festivaalialueeksi pe-la 17.-18.6.2022!

Tuusula saa oman kesäfestivaalinsa, kun United Festivals Oy tuo uuden festivaalitapahtuman Tuusulan Rykmentinpuistoon perjantaina ja lauantaina 17.-18.6.2022. Rykmentinpuistorockissa nähdään useita Suomen eturivin artisteja ja lisäksi ulkomaisia esiintyjiä.

Katso saatavilla olevat liput

  • Rykmentinpuistorock -musiikkitapahtuma nähdään Tuusulassa perjantaina ja lauantaina 17.-18.6.2022
  • Tapahtuma-alue rakentuu Rykmentinpuistoon
  • Festivaalien siintyjinä nähdään mm. JVG, Sanni, Vesala, Johnny Logan ja Neljä Ruusua
  • Tapahtumasta pyritään tekemään jokavuotinen
  • Pääsylippujen myynti alkaa keskiviikkona 23.2. – loppuviikon ajan tarjolla kampanjahintaiset kahden päivän liput
  • Rykmentinpuistorockin järjestää United Festivals Oy

Tuusula saa oman kesäfestivaalinsa, kun United Festivals Oy tuo uuden festivaalitapahtuman Tuusulan Rykmentinpuistoon perjantaina ja lauantaina 17.-18.6.2022. Festivaaleilla nähdään useita Suomen eturivin artisteja ja lisäksi ulkomaisia esiintyjiä.

Rykmentinpuistorock tarjoaa hyvät puitteet festivaalitapahtumalle

Rykmentinpuistorock tulee rakentumaan Tuusulan Rykmentinpuiston tyylikkäisiin maisemiin, jonne yleisön on mukava tulla viettämään hienoa kesäpäivää.

Tutkimme pari vuotta sitten pääkaupunkiseudun aluetta ja huomasimme Tuusulan ja Rykmentinpuiston olevan keskeisellä sijainnilla ”ruuhka-Suomea”. Alueen läheisyydessä on paljon asukkaita ja monia hienoja yrityksiä, jotka ovat kesäistä festivaalitapahtumaa vailla. Rakennamme alueelle aikuisten vaatimustasoa vastaavat tyylikkäät puitteet, joissa on luontevaa pitää hauskaa hyvien ystävien tai firmojen sidosryhmien kanssa. Tulemme panostamaan erityisesti laatuun ja siisteyteen ja olemme iloisia siitä, että saimme VIP-alueen yhteistyökumppaniksi paikallisen Ravintola Kerhon, joka tulee laatimaan tapahtuman VIP-asiakkaille herkullisen illallisen”, kertoo tapahtuman järjestämisestä vastaava United Festivals Oy:n Henri Kulmala.

Tapahtumassa nähdään Suomen eturivin artisteja ja ulkomaisia esiintyjiä

Rykmentinpuistorockin esiintyjät on julkaistu. Perjantaina 17. kesäkuuta lavalle nousevat JVG, Sanni, Vesala, Erika Vikman ja Virve Rosti & Menneisyyden Vangit. Lauantaina 18.6. vuoronsa saavat Phil Campbell & The Bastard Sons (Motörhead) (UK), Johnny Logan (IRL), Neljä Ruusua, Suurlähettiläät ja Tommi Läntinen.

Rykmentinpuistorockissa esiintyy kotimaisia ja ulkomaisia artisteja. Tarkoituksenamme on tehdä tästä kesäfestivaalista vuosittain viikkoa ennen juhannusta juhlittava tapahtuma. Pyrimme yllättämään festivaalikävijät posiitiivisesti ja jatkossa kehittää tapahtumaa entisestään”, kuvailee Kulmala.

Pääsylippujen myynti alkaa keskiviikkona 23.2.

Rykmentinpuistorockin pääsylippujen myynti alkaa keskiviikkona 23.2. Tarjolla on yksittäisten tapahtumapäivien pääsylippujen lisäksi kahden päivän lippuja, jotka ovat myynnissä kampanjahintaan sunnuntaihin 27.2. asti. Näiden lippuluokkien lisäksi tarjolla on VIP-lippu ja lisäksi herkullisen ruokailun sisältävä Puisto VIP -lippu. Pääsyliput myy Ticketmaster, www.ticketmaster.fi.