Ticketmaster

TUSKA t-paita on nyt myös pääsylippu

TUSKA tarjoaa ensimmäisenä suomalaisena festivaalina ja tapahtumajärjestäjänä festarikävijöille uudenlaisen pääsylippuformaatin, jota Suomessa ei ole aiemmin toteutettu: PERSONOIDUN LIPPUPAIDAN.

Tänään alkavassa kampanjassa lipunostajilla on mahdollisuus tilata tyylikäs TUSKA-paita, joka on samalla myös pääsylippu festareille. Paita on mustanvärinen ja niitä on saatavilla kaikissa koissa (S-XL). Malli on unisex, eli sopii sekä naisille että miehille. Paitaan painetaan TUSKA-logon lisäksi yksilöllinen viivakoodi, jolla varmistetaan sujuva ja nopea sisäänpääsy festareille.

Lippupaidan hinta on 25€ (sisältäen alv:n) sekä valittu lipputyyppi ja postikulut 2€. Paita toimii lippuna kaikissa hintakategorioissa. Kolmen päivän paita-lipuissa paidalla saa rannekkeen paikan päällä, kahden ja yhden päivän paita-lippu toimii sellaisenaan sisäänpääsynä.

Paidan toteuttavat yhteistyössä TUSKA ja Ticketmaster, jotka uskovat, että paidasta tulee hevifestivaaliyhteisön keskuudessa hittituote ja festariasiakkaille pitkäkestoinen muisto tapahtumasta.  Paitoja tullaan varmasti pukemaan päälle myös tapahtuman jälkeen.

Lippupaidat ovat myynnissä nyt Ticketmasterin verkkokaupassa osoitteessa www.ticketmaster.fi. Kampanja kestää koko kuluvan viikon ja t-paita-pääsylippuja voi ostaa juhannussunnuntaihin 26.6.2016 saakka. Paita toimitetaan tilaajien kotiovelle postilähetyksenä. Niitä on myynnissä rajoitettu määrä, joten ole nopea ja hanki oma uniikki kappaleesi mahdollisimman pian, sillä paitoja ei ole myynnissä muualla kuin Ticketmasterin verkkokaupassa.

TUSKA lippupaita