Ticket of the Year

Tiedote

Tuska äänestettiin vuoden parhaaksi tapahtumaksi!

Suomalainen tapahtumayleisö valitsi Ticket of the Year -äänestyksessä vuoden 2019 parhaaksi tapahtumaksi ja vuoden 2020 odotetuimmaksi tapahtumaksi Tuskan.

Lue lisää

Ticketmasterin vuoden paras tapahtuma -äänestys järjestettiin jo viidettä kertaa. Ticketmasterin asiakkailla ja suomalaisella tapahtumayleisöllä oli mahdollisuus äänestää sekä vuoden parasta tapahtumaa että tapahtumaa, jota odottaa eniten ensi vuodelta 2020. Suosikkitapahtumaksi äänestettiin Tuska.

Pieteetti ja musta sydän, jolla tapahtumaa tehdään, niin lavoilla kuin lavojen takanakin, toivottavasti heijastelee myös kävijöiden tuntemuksiin. Viime kesänä Tuskan koko historian kävijäennätys paukkui, kun 43 000 hevaria heilui pitissä viikonlopun aikana. Tuskan kävijöistä noin 30 % on vuosittain ensikertalaisia, mutta tapahtuman kivijalka on muurattu uskollisista kävijöistä, jotka kerääntyvät vuosi toisensa jälkeen Suvilahteen. ”Vuoden odotetuin tapahtuma” -voitto kielii siitä, että tämä yhteenvaellus tapahtuu jälleen ensi kesänä 26.-28.6.2020 Tuskassa!! Kiitos äänestäneille, nähdään kesällä!”, kommentoi Tuskan toimistusjohtaja Eeka Mäkynen.

Pop-ikoni P!nk voitti äänestyksen kansainvälisesti Beautiful Trauma -maailmankiertueellaan. Grammy-voittaja, joka julkaisi kahdeksannen studioalbuminsa ”Hurts 2B Human” huhtikuussa, esiintyi ennätykselliset 157 esitystä maailmanlaajuisesti Yhdysvalloissa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Euroopassa.

P!nk kommentoi: “Olen otettu! Minulla oli mieletön tiimi osana Beautiful Trauma -maailmankiertuetta. Teimme kovasti töitä luodaksemme parhaan mahdollisen shown kaikille faneille, ja olen niin ylpeä meistä kaikista.

Äänestys kasvoi yhä laajemmaksi kansainvälisesti, kun vuoden paras tapahtuma, Ticket of the Year, -äänestys järjestettiin samanaikaisesti kaiken kaikkiaan 24 Ticketmaster-maassa.

VUODEN PARHAAT TAPAHTUMAT SUOMESSA 2019

1. Tuska, Suvilahti, Helsinki
2. Metallica, Kantolan tapahtumapuisto, Hämeenlinna
3. Flow Festival, Suvilahti, Helsinki
4. Rockfest, Hyvinkään lentokenttä, Hyvinkää
5. Kuninkuusravit 2019, Jokimaan ravirata, Lahti

SUOMEN ODOTETUIN TAPAHTUMA VUONNA 2020

1. Tuska, Suvilahti, Helsinki

KANSAINVÄLISET TICKET OF THE YEAR -VOITTAJAT 2019

1. P!nk
2. Metallica
3. BTS

Vuoden paras tapahtuma -tulokset kokonaisuudessaan: www.ticketmaster.fi/toty

Kiitos kaikille äänestäjille! Kaikkien äänestäneiden kesken arvoimme 5 kpl x 100 €:n Ticketmaster Suomen lahjakortin. Voittajiin on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti.

100 €:n lahjakortin voittivat:

Irmeli H.
Harri R.
Kirsi H.
Miro M.
Jaana H.

Onnea voittajille!

Ticketmaster Suomen lahjakortteja voi ostaa tästä.

Ticket of the Year