Musiikki

Tiedote

TUSKA 2019: SLAYER TUSKAN PÄÄESIINTYJÄKSI

- Slayer kiinnitetty Tuskan pääesiintyjäksi
- Muita lisäyksiä: Anthrax, Halestorm, Stam1na, Cult Of Luna, Sick Of It All, Power Trip jne.
- Erikoishintaiset Early Crow -kolmen päivän liput vielä myynnissä
- Tuska Suvilahdessa 28.-30.6.2019

Katso tarjolla olevat liput

SLAYERIN VIIMEINEN SUOMEN KEIKKA TUSKASSA

Se on sellainen homma, että nyt loppuu leikkiminen. Yhtenä Tuska 2019 headlinerina nähdään jäähyväiskiertueellaan jyräävä Slayer. 80-luvun alussa Kaliforniassa perustettu Slayer on yksi maailman ikonisimpia bändejä, jonka repertuaarista löytyy roppakaupalla metalliriffittelyn tukipilareita, kuten Reign In Blood, Angel Of Death ja Seasons In The Abyss, vain muutamia mainitakseni.

Slayerin Tuska-keikka tulee olemaan bändin viimeinen esiintyminen Suomessa.

LEGENDOJA JA UUTTA VERTA

Kun Slayerin sekä jo julkaistun Dimmu Borgirin kylkeen lisätään vielä niinikään legendaarinen thrash-titaani Anthrax ja iso nippu muita rytmiryhmiä niin avot, voidaan sanoa että Suvilahdessa on kesäkuun viimeisenä viikonloppuna juhlat. Edellä mainittujen lisäksi Tuskan lauteille nousevat majesteettisesti rokkaava Halestorm, maailman paras Stam1na, länsinaapurimme postmetal-valtiaat Cult Of Luna, hardcore-jätti Sick Of IT All, maailman kovin crossover-pumppu Power Trip, hurmaavan melodinen Delain, ärhäkkä ukrainalainen Jinjer, käsinkosketeltavan riipaiseva Maj Karma sekä vihainen uusi-seelantilais-trio Alien Weaponry.

 

EARLY CROW –LIPUT NYT MYYNNISSÄ

Erikoishintaiset kolmen päivän Early Crow -liput ovat myynnissä alkaen 129 e. Early Crow -liput ovat myynnissä nyt ilmoitetulla hinnalla vuoden loppuun tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Lippuja on myynnissä rajoitettu erä ja menekki ollut raju, joten toimi nopeasti.

Muista esiintyjistä, lippukategorioista, VIP-paketeista ja niiden hinnoista tiedotetaan myöhemmin.

TUSKA 2018 AFTERMOVIE #1

LISÄTIEDOT:

tuska.fi
facebook.com/TuskaOpenAir
twitter.com/tuskafestival
instagram.com/tuskafestival
youtube.com/tuskafestivalofficial

#tuska2019
#tuskafestival

Tuska 2019