Messut

Esittelyssä

Tulevaisuuden hallitustyö Hallituspaikka 2022 -tapahtuman keskiössä

Hallituspaikka 2022 on yrityksille ja hallitusosaajille kohdennettu tapahtuma, joka tarjoaa osaamista, näkökulmia ja verkostoja yritysten hallitustyöskentelyyn.

Katso saatavilla olevat liput

Uusi Hallituspaikka-tapahtuma järjestetään keskiviikkona 30. marraskuuta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen D-hallissa, teemanaan tulevaisuuden hallitustyöskentely.

Vauhdilla muuttuva ja vaikeasti ennakoitava maailma edellyttää asioiden tarkastelua uusin silmin myös hallitustyöskentelyssä, minkä vuoksi tapahtuman teema tulevaisuuden hallitustyöskentely on osoittautunut varsin osuvaksi. Luvassa on antoisa kokonaisuus puheenvuoroja, asiantuntijuuden jakamista sekä verkostoitumista. Hallituspaikasta on tarkoitus tehdä vuosittainen kohtaamispaikka hallitusammattilaisille, hallitustyöskentelystä kiinnostuneille ja hallitusosaamisen vahvistamista kaipaaville yrityksille,

sanoo tapahtumasta vastaava PR- ja kumppanuusjohtaja Tanja Järvensivu Tampereen Messut -konsernista.

Hallituspaikka 2022 tuo yhteen riippumattomia osaajia hallitukseensa etsivät yritykset ja maamme hallitusosaajat, mutta tapahtuma on tarkoitettu kaikille hallitustyöstä kiinnostuneille. Hallituspaikka luo osapuolille rennon ja lähestyttävän kohtaamispaikan, jossa on mahdollista tutustua sitoumuksetta ja inspiroitua myös kohti uusia yhteistyömahdollisuuksia.

Hallituspaikka-tapahtumassa nostetaan esille monet ajankohtaiset aiheet sekä alan muutokset ja tulevaisuudennäkymät, joita hallituksissa nyt pohditaan. On hienoa päästä yhdessä jakamaan ajatuksia, luomaan katseita tulevaan, tapaamaan tuttuja ja verkostoitumaan uusien ihmisten kanssa. Hyvä hallitus avaa yritykselle tien menestykseen tuomalla merkittävää kilpailukykyä ja arvonnousua, minkä johdosta tämän työskentelyn merkitystä on tarve tuoda esille,

toteaa Hallituspartnerit ry:n ja Hallituspaikka-tapahtuman ohjausryhmän puheenjohtaja Sami Somero.
Hallituspaikka 2022 - keynote puhujina Matti Alahuhta, Alexander Bargum, Kirsi Piha, Nina Elomaa ja Tuomo Haukkovaara
Keynote-puhujina tapahtumassa nähdään Nina Elomaa, Alexander Bargum, Kirsi Piha, Matti Alahuhta ja Tuomo Haukkovaara.

Huikaisevat keynote-puhujat, kumppanipuheenvuorot ja Edelläkävijöiden aamu

Hallituspaikka 2022 -tapahtuman ohjelmalavalla nähdään huippuluokan keynote-puhujia ja kumppaniyritysten asiantuntijoita. Yritysjohtaja Matti Alahuhta paneutuu puheenvuorossaan eteenpäin katsovaan hallitustyöhön. Omistajan roolia hallitustyössä avaa hallituksen puheenjohtaja Alexander Bargum Perheyritysten liitosta. Founder Kirsi Piha Purpose Research Institutesta pureutuu muutokseen aiheellaan ”Hallitustyön ravistelu – Miten menestyä kiihtyvän muutoksen maailmassa?” S-ryhmän vastuullisjohtaja Nina Elomaan puheenvuorossa syvennytään vastuullisuuden merkitykseen tulevaisuuden hallitustyössä. Oy IBM Finland Ab:n hallituksen puheenjohtaja Tuomo Haukkovaara luo katsauksen siihen, kuinka tärkeää digitaalinen turvallisuus on sisällyttää strategiseen ajatteluun ja strategiatyöhön.

Hallituspaikka 2022:n sisältökumppani Vere Oy ja Edelläkävijät-yhteisö järjestää tapahtumassa ennakointityöpajan Edelläkävijän aamupäivä | Tulevaisuuden hallitustyö 2025. Aamupäivän tavoitteena on rakentaa osallistujille kokonaisnäkemystä tulevaisuuden ennakoinnista sekä sen hyödyntämisestä tulevaisuuden kestävän liiketoiminnan rakentamisessa. Koulutuksen käytännön osuudessa tulevaisuuden ennakointia tullaan soveltamaan tulevaisuuden hallitustyöskentelyyn. Koulutuksessa paneudutaan myös toimintaympäristön muutokseen vaikuttaviin ilmiöihin, heikkojen signaalien merkitykseen liiketoiminnassa, ketterään skenaariotyöhön sekä tulevaisuuskuvien rakentamiseen yhdessä muiden hallitusammattilaisten kanssa. Hallituspaikan jatkot juhlitaan 15. joulukuuta Edelläkävijöiden maksuttomana etätilaisuutena Tulevaisuuden ilmiöt vuodelle 2023.

Hallituspaikka-tapahtuman juontaa toimittaja ja tuottaja Tommy Fränti. Kumppaniyritysten puheenvuoroissa pureudutaan yritysten muutostilanteisiin sekä saadaan tietoa muun muassa hallituksen kokoamisesta sekä omistaja- ja yrittäjästrategiasta. Ohjelmassa on huippukiinnostavia puheita ja esityksiä, yrityspitchauksia, speed networkingia ja rentoa verkottumista. Tapahtuman kumppaniyritykset tarjoavat asiantuntemustaan alueen ständeillä ja klinikka-alueella. Hallituspaikan iltapäivässä Hallituspartnerit ry jakaa Kultainen Nuija -palkinnon, joka myönnetään pk-yritykselle tunnustuksena hyvästä ja esimerkillisestä hallitustyöstä. Ohjelmassa on lisäksi Kauppalehden kanssa toteutettava teemapaneelikeskustelu sekä illan päättävä cocktailtilaisuus.

Hallituspaikka 2022 – ohjelma ja liput

Tutustu Hallituspaikka 2022 -tapahtuman upeaan ohjelmaan hallituspaikka.fi/ohjelma. Hallituspaikka 2022 -liput ovat myynnissä Ticketmasterilla. Tiedustele myös kumppanipaketteja: tanja.jarvensivu (at) tampereenmessut.fi

Hallituspaikka on uusi verkostoitumistapahtuma, joka kokoaa yhteen yritykset ja hallitusosaajat. Tampereen Messut -konsernin järjestäjäkumppaneina toimivat Hallituspartnerit ry, Tampereen kauppakamari ry, Future Board ry, Perheyritysten liitto ry ja Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -koulutuskokonaisuus.


Lue lisää tapahtumauutisia.