Perhe

Tiedote

TsigaBoom! tulee taas: Tivoli Sariola ja Sirkus Finlandia ensi vuodenvaihteessa Helsingin Messukeskukseen

Katso saatavilla olevat liput!

Katso saatavilla olevat liput!

TsigaBoom! yhdistää ainutlaatuisella tavalla tivolin riemut ja sirkuksen taikamaailman. Tapahtuma ajoittuu vuodenvaihteen loma- ja juhlakauteen, jolloin on paras aika viettää hauskaa vapaa-aikaa yhdessä koko perheen voimin ja suunnata Helsinkiin kauempaakin Suomesta. Perheretkien ohella tapahtuma sopii myös esimerkiksi unohtumattomien syntymäpäiväjuhlien areenaksi.

Viime vuodenvaihteessa suursuosioon singahtanut tapahtumauutuus TsigaBoom! saa jatkoa. Koko perheen vauhdikas viihdetapahtuma valloittaa Helsingin Messukeskuksen jälleen 29.12.2023-7.1.2024.


Sirkus Finlandia rakentaa Messukeskukseen jättimäisen telttansa ja täyttää sen sirkuksen säihkyvällä taikamaailmalla. Hauskassa show’ssa pääroolissa ovat akrobaatit, taikurit, klovnit sekä taitavat ja hellyttävät eläinesiintyjät. Kahdesti päivässä järjestettäviä näytöksiä siivittää Sirkus Finlandia -orkesteri.

Tivoli Sariola puolestaan pystyttää valtaviin halleihin kymmenien tivolilaitteiden ja pelipisteiden keitaan. Huviteltavaa on tarjolla niin perheen pienimmille kuin hurjapäisille teineille. Kattauksesta löytyy erilaisia auto- ja junaratoja, lentokone-, laiva- ja helikopterilaitteita, karuselleja, seikkailuratoja ja korkeuksiin sinkoavia nuorisolaitteita.

Ennakkoon myynnissä olevat liput sisältävät sekä ennakkoon valitun Sirkus Finlandian näytöksen että päivärannekkeen Tivoli Sariolan laitteisiin. Myös paikan päältä voi ostaa tivolirannekkeita, laitelippuja ja näytöslippuja sirkukseen.

Helsingin Messukeskus monipuolisine palveluineen tarjoaa talvitapahtumalle säävarmat olosuhteet halleissaan, joihin korkeidenkin laitteiden rakentaminen on mahdollista. Messukeskuksen ravintolamaailma uudistuu tänä vuonna kokonaisuudessaan, joten TsigaBoomin! vieraille on tarjolla entistä enemmän maistuvia valinnanvaraa ja vaihtoehtoja.

Tsigaboom 29.12.2023-7.1.2024. liput

Liput ovat nyt myynnissä verkkokaupassamme. Lipuista on tarjolla Early bird -etu 14.-30.4.

TsigaBoom! – tivolia, sirkusta, riemua | Helsingin Messukeskus 29.12.2023 – 7.1.2024. Avoinna arkisin ja uudenvuodenpäivänä 1.1. klo 14–20. La-su klo 12–18.

www.tsigaboom.fi


Lue lisää perhetapahtumista.