Musiikki

Tiedote

Tomas Ledin kesäkiertueellaan Suomeen

Vuosikymmenien ajan suomalaisten suursuosikkina säilynyt ruotsalaisartisti Tomas Ledin saapuu En Nådens Sommarkväll – kaikki klassikkohitit -kesäkiertueellaan Suomeen.

Katso tarjolla olevat liput

Ledin nähdään päivää aikaisemmin Vasa Festivalilla sekä Tammisaaren Stallörsparkenissa lauantaina 8. päivä elokuuta 2020. Liput Tammisaaren-keikalle tulevat myyntiin keskiviikkona 26. helmikuuta Ticketmasterissa.

Pohjoismaista kesää on lähes mahdotonta ajatella ilman Ledinin ikonista Sommaren är kort -kappaletta. Melkeinpä Ruotsin kansallisomaisuudeksi muodostunut kappale ei kuitenkaan ole Tomas Ledinin ainoa jättihitti, vaan mies on yhteislaulattanut ruotsalaisia, suomalaisia ja norjalaisia myös useilla muilla rakastetuilla sävelmillään, joista tunnetuimpiin kuuluvat muun muassa Blå, blå känslör ja En dag på stranden.

Pitkän ja värikkään artistiuran tehneen Tomas Ledinin viime vuosien saavutuksiin kuuluvat kriitikkojen ylistämä yhden miehen ja kitaran akustista musiikkia ja lämminhenkisiä muisteloita sisältänyt, televisioitu pubishow Skarpt läge sekä hänen laulelmiinsa pohjautuva koko illan elokuva En del av mitt hjärta. Hiljattain Ledin esiintyi Tukholmassa ainutlaatuisella erikoiskeikalla, jolla hän soitti menestysalbuminsa Tillfälligheternas spel kokonaisuudessaan ja vastaili yleisökysymyksiin, tarinoiden uskomattomasta urastaan ja musiikillisista vaikutteistaan Bruce Springteenistä Bob Dylaniin.

Yhteislaulua, kansanjuhlaa ja kauniita muistoja on luvassa myös tulevassa elokuussa, kun ikisuosikki kiertää Pohjoismaita suuren En nådens Sommarkväll – kaikki klassikkohitit -kesäkiertueensa merkeissä. Suomen kesä on ehkä lyhyt, mutta vuonna 2020 sen parhaat palat kuullaan Tammisaaressa 8. elokuuta. Tule mukaan!

Keikka:

Tomas Ledin (SE)
8.8.2020 Stallörsparken, Tammisaari
Liput myynnissä Ticketmasterissa ke 26.2. klo 10
Lippujen hinnat palvelumaksuineen alkaen 59 €
Portit klo 15

Lisätiedot:
Live Nation Finland

https://www.tomasledin.com | https://www.livenation.fi

Tomas Ledin 8.8.2020