Tiedotteet

Tiedote

Till Lindemann & Peter Tägtgren Suomeen karkauspäivänä

Rammstein-laulaja Lindemann vierailee Suomessa uuden F & M -albuminsa myötä. LINDEMANN: KIERTUE 2020 pitää sisällään 12 konserttia Saksassa ja muualla Euroopassa helmikuussa.

Katso tarjolla olevat liput

Rammstein-laulaja Till Lindemannin ja Peter Tägtgrenin toinen albumi F & M ilmestyy marraskuun 22. päivä ja yhtye nähdään Helsingin Jäähallin Black Boxissa karkauspäivänä 29. helmikuuta 2020. Liput konserttiin tulevat myyntiin perjantaina 8. marraskuuta klo 11.

Saksalais-ruotsalainen voimakaksikko LINDEMANN julkaisee tässä marraskuussa toisen albuminsa, F & M:n, jonka myötä duo lähtee myös ensimmäiselle kiertueelleen. Yhtyeen muodostavat sille nimensä antanut Rammstein-vokalisti Till Lindemann ja muun muassa Pain- ja Hypocrisy-yhtyeistä tuttu metallin moniottelija Peter Tägtgren. LINDEMANN lähtee toisen pitkäsoittonsa tueksi kiertueelle helmikuussa 2020, jolloin se vierailee kahdeksassa Euroopan maassa. Seitsemän kiertueen kahdestatoista konsertista on Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä, mutta harvoihin ja valittuihin kuuluu myös Suomi, jossa keikka nähdään Helsingin Jäähallin Black Boxissa 29.2.2020.

https://open.spotify.com/playlist/7ELJsx318xnvYsrrVQSDr2?si=gokDrDb-SXWZ0lciU4vW_A

Nelisen vuotta Saksan albumilistan kärkeen nousseen debyyttialbuminsa Skills In Pillsin seuraaja F & M jatkaa LINDEMANNin tarinaa uusin metkuin. Kaksikon yhteistyön viimeisin hedelmä yllättää, sillä siinä missä Saksassa kultalevymyynteihin yltänyt Skills In Pills esitettiin englanniksi, uuden albumin lyriikat on kirjoitettu saksaksi, jolla Till Lindemannin ainutlaatuisen velmu ääni ja vimmaisuus pääsevät täysin oikeuksiinsa. 

Uusien LINDEMANN-kappaleiden lähtölaukaus oli Till Lindemannin ja Hampurissa toimivan Thalia-teatterin yhdessä laatima moderni tulkinta klassisesta Hannu ja Kerttu -sadusta, joka käsittelee pelkoa ja toivoa; köyhyyttä, ahneutta, kannibalismia ja kuolemaa. Kiiteltyyn näytelmään tehdyt viisi kappaletta saivat albumille seurakseen kuusi uutta Lindemann-sävellystä.

Syyskuussa ilmestynyt albumin ensisingle, vastustamaton “Steh auf” jyräsi tiensä yksin tein Saksan singlelistan kärkikymmenikköön. Kappaleen musiikkivideo on aikaisemminkin LINDEMANN- ja Rammstein-videoita tehneen tähtiohjaaja Zoran Bihacin käsialaa. Video filmattiin Kazakstanissa, ja yhtä sen pääosista esittää ruotsalainen Hollywood-tähti Peter Stormare (Fargo, The Big Lebowski, Constantine). Oitis hitiksi noussut kappale esittelee Lindemannin uudesta tuotannosta kuitenkin ainoastaan yhden puolen. 22. marraskuuta 2019 julkaistava F & M on vuoden 2019 odotetuimpia raskaan musiikin levyjä ja nyt Euroopassa alkaa myös helmikuun kahdentoista ainutlaatuisen LINDEMANN-keikan kuumeinen odotus!

KONSERTTI:
Lindemann (DE/SWE)
La 29.2.2019 Black Box, Jäähalli, Helsinki
Ovet klo 19

LIPUT:
Myyntiin pe 8.11.2019 klo 11.00 Ticketmasterissa
Palvelumaksuineen alkaen 59 euroa

Lindemann