Musiikki

Review

Tiktak täyttää 20 v. – konsertti Hartwall Arenalla!

Liput tulevat myyntiin tiistaina 27.11. klo 09:00

Katso tarjolla olevat liput

Jymy-yllätys! Legendaarinen Tiktak täyttää 20 vuotta – juhlan kunniaksi jättikonsertti Hartwall Arenalla!

Vuonna 1999 huippusuosioon sinkoutunut kuuden nuoren naisen yhtye Tiktak viettää ensi keväänä 20-vuotissynttäreitään. Komean tasaluvun kunniaksi yhtye tarjoaa faneilleen ainutlaatuiset jättibileet Hartwall Arenalla.

Tiktak esiintyy omassa jättikonsertissaan Hartwall Arenalla 18. huhtikuuta 2019. Liput konserttiin tulevat myyntiin tiistaina 27.11. klo 09:00.

Tiktakin, eli Petran, Empun, Mimmun, Tuulin, Nooran ja Nean yhtye julkaisi ensimmäisen singlensä Sekoitat mun maailman toukokuussa 1999, jolloin osa nuorista muusikoista oli vasta 13-vuotiaita. Myöhemmin samana vuonna ilmestyi jättihitiksi noussut Lopeta. Ensi huhtikuussa on siis tullut aika viettää bändin 20-vuotisjuhlaa.

”Viime kesä selvästi valmisteli meidät tähän isoon Hartwallin keikkaan. Mulle ei missään vaiheessa tullut sellainen olo, että tässä lämmiteltäisiin uudelleen jo kertaalleen jäähtynyttä soppaa, vaan otettiin tietoisesti tavoitteeksi olla parempia kuin koskaan. Tiktak oli kesän keikoilla paremmassa vedossa kuin silloin, kun bändi oli lopettelemassa. Nyt luvassa on pidempi ja näyttävämpi setti, johon saadaan varmasti mahdutettua kaikki ne suosikkibiisit, yhteislaulut ja hitit”, laulaja Petra Gargano lupaa.

Viime kesänä kymmenen vuoden hiljaiselon jälkeen näyttävän paluun festarilavoille tehneen Tiktakin uralle on mahtunut lukuisia hittejä, kuten Heilutaan, Satuprinsessa, Kyyneleet, Tuuleksi taivaanrantaan ja Tänä yönä taivaaseen. Kansainvälistäkin uraa aloitellut ja Yhdysvalloissa keikkaillut bändi lopetti keikkailun lopulta 2007. Kesä 2018 toi bändin jälleen keikkalavoille, joilla heitä olikin vastassa innokas joukko vanhoja ja uusia faneja.

”Oltiin kaikki aivan äimänä siitä, miten ihana viime kesä festarikeikkoineen oli. Yhdessä treenaaminen ja keikkailu oli superhauskaa, ja yleisö otti meidät aivan ihanasti joka paikassa vastaan. Keikoilla monet tulivat kysymään, että milloin meitä pääsisi katsomaan pääkaupunkiseudulla. Kun sitten tajusimme, että tässähän on tulossa juhlavuosi, niin päätimme, että olisihan sitä hienoajuhlistaa aivan ainutlaatuisella tavalla omassa kotikaupungissamme”, Petra sanoo.

Lisätiedot

  • Tiktak 20 vuotta -juhlakonsertti Hartwall Arenalla 18.4.2019
  • Liput tulevat myyntiin tiistaina 27.11. klo 09:00. Liput TÄSTÄ
  • Liput: 49,90 – 59,90 € 
  • Konsertin tuottaa Nelonen Media Live

TikTak