Uutiset

Tiedote

Ticketmaster joululahjavinkit – anna lahjaksi elämys

Pitkät ja pimeät marraskuun illat saavat osakseen valon pilkahduksia - joulu kolkuttelee jo oven takana! Lue kaikki Ticketmasterin joululahjavinkit ja kerää kuusen alle liput parhaisiin tapahtumiin.

Katso kaikki joululahjavinkit

Innokkaat tontut ja lahjanmetsästäjät ovat olleet liikekannalla jo juhannuksesta saakka, mutta Korvatunturin juurella pyörii vielä eksyneitä pukin apulaisia. Eksyneiden tonttujen joulun pelastukseksi kokosimme yhteen parhaat joululahjavinkit.

Oli lahjansaaja sitten aito musadiggari, vauhdikas sporttityyppi, vannoutunut festarikävijä, tarinoista nauttiva teatterin ystävä tai perheen pienin taapertaja, paras lahja hänelle on ikimuistoinen elämys. 

Lue alta parhaat suosituksemme pukinkonttiin ja anna joululahjaksi elämys.


Disney on Ice

Disney On Ice 2022

Perheiden alkuvuoden kohokohdaksi kasvanut, kymmentuhatpäiset yleisöt vuosittain keräävä Disney On Ice saapuu Hartwall Arenalle helmikuun 2022 alussa Löydä oma sankarisi -esityksensä kanssa. Showssa on mukana yli 50 rakastettua Disney-hahmoa, mukaan lukien suursuosikit Mikki ja Minni Hiiri, Aku ja Hessu Hopo, Anna ja Elsa (Frozen), Kaunotar ja Hirviö sekä Sebastian ja Ariel (Pieni Merenneito). Kansainvälisessä tuotannossa on mukana kolme suomalaisluistelijaa.

Täydellinen koko perheen lahja. Disneyn taikaa ei voita mikään.


In The Park: Faith No More

In The Park: Faith No More

Rock-jättiläinen Faith No More palaa Suomeen 27. kesäkuuta 2022. Kaisaniemen puistossa Helsingissä järjestettävässä In The Park -suurkonsertissa nähdään myös yhdysvaltalainen Ugly Kid Joe sekä irlantilainen Therapy?.

Rockimpaa lahjaa pukinkonttiin! Legendaariset yhtyeet hurmaavat niin 80-luvun fiilistelijät kuin nuoremmankin sukupolven rockin ystävät.


The Harlem Globetrotters

Harlem Globetrotters

Taiturimaisia koripallon näytösotteluita pelaava The Harlem Globetrotters –joukkue saapuu huhtikuussa Suomeen osana Fan Powered –maailmankiertuettaan, joka päästää fanit lähemmäs joukkuetta kuin koskaan aiemmin.

Virtuoosimaista sporttia ja hersyvää viihdettä kuusen alle. The Harlem Globetrottersista nauttii koko perhe.


Ticketmaster lahjakortti

Ticketmaster lahjakortti

Lahjakortti antaa lahjansaajan valita itselleen mieluisimman tapahtuman tuhansien tarjolla olevien joukosta. Lahjakortille voi ladata arvoa 10-250 euroa ja sähköisen lahjakortin ulkoasua voi kustomoida.

Lähetä lahjakortti lahjansaajalle heti tai valitsemanasi ajankohtana. Anna lahjaksi elämyksiä ja yhteistä aikaa!